Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bacuľka Christová pred 13 rokmi: Aha, ako super vyzerala!

Ivana Christová Zobraziť galériu (8)
Ivana Christová (Zdroj: FEMINITY)

BRATISLAVA – Neustále sa mení! Ivana Christová (45) sa do povedomia verejnosti dostala v roku 1989, keď sa stala prvou federálnou miss. Odvtedy nepretržite pláva vodami šoubiznisu. Naposledy ju mohli diváci sledovať v jojkárskej šou Tanec snov, kde sa snažila nielen pomáhať, ale zhodiť tancom aj nadbytočné kilogramy, čo sa na ňu nalepili za posledné roky. Dávne časy jej teraz pripomenula jedna z fanúšičiek fotografiou spred 13 rokov, na ktorej charizmatická brunetka pózuje pre programový týždenník.

Ivana Christová sa pred 27 rokmi  stala víťazkou súťaže krásy Miss ČSSR a vďaka tomu sa zapísala do pamäti Čechov a Slovákov. Vtedy zaujala svojou štíhlou postavou s dokonalými mierami a dostala sa do sveta šoubiznisu, v ktorom sa úspešne pohybuje dodnes.


Christová oslavuje 45-ku: Takto sa rokmi menila pred očami!

Christovej problémy s chudnutím: Chcela byť krajšia... Takmer skolabovala!


Naposledy ju diváci mohli sledovať v jojkárskej šou Tanec snov, kde takmer potila krv pre záchranu chorých detičiek, či v Rozborilovom V siedmom nebi, kde sa snažila motivovať pani Evu a zhodiť spolu s ňou prebytočné tukové vankúšiky. Po viac ako pol roku driny, potu a odriekania je Christová ľahšia o pekných 16 kíl.  No napriek tomuto víťazstvu jej postava zďaleka nie je taká, ako v dobe jej najväčšej slávy. Brunetka však priznáva, že jej to ani neprekáža a so sebou je vraj spokojná.

Jedna z jej fanúšičiek ale nedávno na sociálnej sieti zverejnila záber spred 13 rokov, keď sa Ivana objavila na titulnej stránke týždenníka EuroTelevízia. Zo stánkov sa vtedy usmievala štíhla krátkovlasá brunetka v zelenom roláku, ktorá pôsobí ako nesmelá tínedžerka. Treba bez okolkov priznať, že je to vtedy nesmierne pristalo. Veď posúďte sami...

 

rok 2003 - pred 13-mi rokmi

Posted by Evka Poláková on 8. marec 2016

Viac o téme: Ivana Christová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu