Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Vychudnutá Mojsejová na nepoznanie: Norika, čo sa s tebou deje?!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová (Zdroj: Facebook NM)

KOŠICE – Takto sme ju ešte nikdy nevideli! Vzhľad Nory Mojsejovej (57) sa v poslednom čase výrazne menil. Náročné obdobie v živote známej východniarky spôsobilo, že za posledné dva roky zhodila až 30 kíl, prefarbila si vlasy a zmenila aj šatník. S chudnutím však táto svojrázna podnikateľka, zdá sa, ešte neskončila. Pred pár dňami si totiž pridala na sociálnu sieť fotografiu, ktorá rozpútala diskusiu jej fanúšikov ohľadne jej vychudnutej postavy.

Stráca sa pred očami! V čase svojej najväčšej slávy bola svojrázna podnikateľka Nora Mojsejová povestná nielen dlhými blond vlasmi, ale aj svojou plnoštíhlou postavou. Tá je však už minulosťou. Po tom, ako strávila rok vo väzení, sa z bacuľky z Pereša stala štíhla brunetka s váhou 57 kíl. No ako sa najnovšie zdá, známa Košičanka chudnúť neprestala.

Pred pár dňami si Mojsejová pridala na sociálnu sieť fotografiu, na ktorej pôsobí veľmi vychudnuto – nielen v tvári, ale aj jej postava je extrémne štíhla. Mnohí fanúšikovia ihneď rozpútali diskusiu, že to známa východniarka s chudnutím preháňa. „Norika, raz-dva pribrať 5 – 10 kg,“ znie jeden z mnohých príspevkov.

Ďalší priatelia na internete jej záber komentovali v podobnom duchu: „By si mohla robiť reklamu na hlad ako ja.“ alebo „Norika, prestaň už chudnúť.“ Brunetku okrem toho mnohí ľudia pod snímkou aj chvália. Vraj jej to takto oveľa viac pristane a potom všetkom, čo prežila, vyzerá podľa nich naozaj super.

Zaujímalo nás preto, či je to úmysel takto schudnúť, alebo sú za tým nejaké zdravotné problémy. „Práveže nie je to úmysel. Nerobím to cielene. Nemôžem veľa jesť, jednoducho mi to nejde. Sa mi stiahol žalúdok,“ priznala Mojsejová a pokračovala ďalej: „Ináč mi to každý hovorí, že ako som schudla a že mám pribrať. Keď som bola plnšia, tak mi hovorili, že mám schudnúť. No vidíte, tak čo potom,“ povedala nám známa Košičanka, ktorej to teraz naozaj pristane. Aj keď nič netreba preháňať... Ak to pôjde takto ďalej, bude naozaj na nepoznanie.

Vychudnutá Nora Mojsejová
Zobraziť galériu (5)
Vychudnutá Nora Mojsejová  (Zdroj: Facebook NM)

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu