Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drsný odkaz z Markízy pre Sklovskú: Si stará vykopávka!

Sisa Lelkes Sklovská Zobraziť galériu (5)
Sisa Lelkes Sklovská (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto si nechá?! Sisa Sklovská pred tromi mesiacmi oslávila 50. narodeniny. V súvislosti so svojím vekom si tmavovláska už vypočula mnoho nemiestnych žartov. Najmä od našich západných susedov. Tentokrát však dostala ranu pod pás od svojich vlastných. A priamo v relácii, do ktorej bola pozvaná. V silvestrovskej Chart show jej totiž Markíza poslala drsný odkaz - speváčka je podľa nich zjavne stará vykopávka.

Sisa Sklovská patrí k tým ženám v slovenskom šoubiznise, ktoré nemajú problém priznať svoj vek. Veď hoci pred pár mesiacmi oslávila okrúhlu päťdesiatku, stále sa pýši telom aj duchom mladice. 


Sisa Sklovská oslavuje 50-ku: Fíha, veď čím je staršia, tým je krajšia!


Napriek tomu musela speváčka neraz „prekusnúť” nepríjemnú poznámku či vtip súvisiaci s rokom jej narodenia. Veď napríklad v čase, keď porotcovala v šou X Factor, si do nej neraz rypli naši západní susedia, ktorí ju označili za vyzobanú slnečnicu.


»Vyzobaná slnečnica« Sklovská vracia úder: Toto poslala Čechom za urážky!


Neskôr si z jej veku robil nemiestne žarty aj moderátor Jan Kraus, ktorý Sisu hostil vo svojej relácii. Zabávač tvrdil, že rozhovory, o ktorých Slovenka hovorila, nečítal. Keď však tmavovláska upresnila, že ich ani čítať nemohol, lebo ešte neboli napísané, tak on zareagoval skutočne nevhodnou poznámkou. „Ja som myslel, že som ešte nebol na svete,“ zahlásil Kraus. 


Jan Kraus naložil Sise Sklovskej: Stará a narušená!


V tom období umelkyňa brala útoky na jej osobu s nadhľadom. „Je veľmi zaujímavé, že práve štát, v ktorom nežijem a v ktorom som sa nenarodila, ma rieši. Je to celkom príjemné. Ja si z toho ťažkú hlavu nerobím,“ uzavrela vtedy s úsmevom Sklovská. To ešte netušila, že z jej veku si onedlho budú robiť žarty aj v jej rodnej krajine. A dokonca v relácii, do ktorej bola pozvaná. 

Sisa Sklovská bola totiž jednou zo známych tvárí, ktoré sa na obrazovkách Markízy lúčili so starým rokom – konkrétne v relácii Chart show. A pri jednej z piesní si tmavovláska zaspomínala na staré časy. „Tak toto je diskotékový hit ako hrom. Tiež sa teraz vraciam – koľko rokov naspäť, to nepoviem, ale je to zopár rokov a toto sú tiež diskotéky, kde idú hore ruky a reve sa to,“ povedala pred kamerami Sklovská. 

No a v tom momente sa na obrazovkách hneď vedľa nej objavil stroj času, ktorý sa zastavil až pri roku 1832. Tvorcovia tak Sise poslali jasný odkaz, čo si o nej asi tak myslia – že je stará vykopávka. Akoby na diskotéky chodila pred takmer 200 rokmi. 

Chceli sme v tejto súvislosti osloviť aj samotnú speváčku, či toto silvestrovské vydanie videla a čo na to hovorí, ale nepodarilo sa nám s ňou spojiť. V každom prípade, pri dáme je nevhodné sa vekom čo i len zaoberať... A nie ešte takýmto spôsobom. 

Keď Sisa Sklovská zahlásila, že sa pri piesni od Ottawan - Hands up vracia o zopár rokov naspäť, na obrazovke sa objavil stroj času a zastavil sa až pri roku 1832. Pôsobilo to, ako keby speváčke chceli tvorcovia naznačiť, že je stará vykopávka.
Zobraziť galériu (5)
Keď Sisa Sklovská zahlásila, že sa pri piesni od Ottawan - Hands up vracia o zopár rokov naspäť, na obrazovke sa objavil stroj času a zastavil sa až pri roku 1832. Pôsobilo to, ako keby speváčke chceli tvorcovia naznačiť, že je stará vykopávka.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Sisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu