Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tvrdá rana pre Sisu Sklovskú: Prišla o veci nevyčísliteľnej hodnoty!

Sisa Lelkes Sklovská Zobraziť galériu (5)
Sisa Lelkes Sklovská (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Toto vážne nečakala! Slovenská speváčka Sisa Lelkes Sklovská (50) koncom októbra oslávila svoje 50. narodeniny veľkým koncertom. Do divadla jej prišlo zagratulovať obrovské množstvo priateľov a známych nielen z umeleckej brandže. No radosť z oslavy jej skazila tvrdá rana - tmavovláska sa totiž stala obeťou zlodeja, ktorý ju pripravil o veci nevyčísliteľnej hodnoty.

Sisa Sklovská oslávila svoje 50. narodeniny naozaj vo veľkom štýle. Koncom októbra zorganizovala koncert, po ktorom nasledovala after párty. A zablahoželať jej prišlo skutočne veľa vážených hostí. Medzi nimi dokonca aj prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska. No hoci samotný večer dopadol na výbornú, oslávenkyni predsa len čosi skazilo radosť z oslavy. 

Ako sa nám totiž z odstupom času podarilo zistiť, na párty vyčíňal zlodej. Ten Sklovskú pripravil o darčeky, ktoré dostala od blízkych ľudí, takže ich hodnota bola doslova nevyčísliteľná. „No, bohužiaľ, stalo sa to, no...“ priznala nám speváčka. „Pretože si pamätám presne od tých ľudí, čo mi dali a už som to nenašla. Nie je to. Lebo oni mi to ukazovali, tí ľudia, keď mi gratulovali, tak ja si to fakt pamätám, no a proste tie darčeky nie sú,“ povedala nám sklamaná umelkyňa.

Sama nechápe, ako k niečomu takému mohlo prísť a kedy sa to vlastne stalo. Na všetko prišla až deň po párty. „Ja som tam samozrejme potom prišla v nedeľu to upratať a odniesť... To boli 4 plné autá naložené vecí. A tak stalo sa... Neviem, ani ja to nechápem, neviem, ako sa to mohlo stať, ani neviem, kto to mohol urobiť. Netuším,“ priznala Sisa. 

Podľa našich informácií medzi zmiznutými vecami bol aj dar od nášho prezidenta. „Všeličo tam bolo, všeličo...“ nekonkretizovala Sklovská, ktorej vraj zmizlo niekoľko darčekov. Najviac ju však zranilo, že išlo o dary od blízkych ľudí. „Mňa to mrzí veľmi, lebo tam boli darčeky od ľudí, ktorých mám nesmierne naozaj rada. Sú to moji veľmi blízki priatelia, tak ma to mrzí. Už kvôli nim, nie kvôli mne, kvôli nim ma to mrzí,“ netajila speváčka, ktorá však jedným dychom dodala, že sa stávajú aj horšie veci. Máš pravdu, Sisa, ale zamrzí to...

Viac o téme: Sisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu