Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Toto je aktuálna Miss Slovensko?! Ach, tie boky a zadok!

Lujza Straková Zobraziť galériu (8)
Lujza Straková

BRATISLAVA – Aj ona má chybičky krásy! Aktuálna víťazka Miss Slovensko 2015 Lujza Straková (20) sa nemôže pochváliť dokonalou postavou. Už ako víťazka bola kritizovaná za väčšie stehná a boky. No každý čakal, že do Miss World kráska na svojej postave zamaká. Ale prešlo pol roka a nič sa nezmenilo. Na nedávnej prehliadke si každý ihneď všimol, že plavovláska nebola schopná vylepšiť svoje krivky. Hoci sa hovorí, že aj veľká riť vie očariť, na svetovej súťaži to asi platiť nebude.

Nie je to už príliš?! Pomysleli si bez pochyby viacerí diváci na nedávnej módnej prehliadke, keď zbadali na móle aktuálnu Miss Slovensko Lujzu Strakovú. Tá v obtiahnutých modrých nohaviciach predviedla nielen poriadne široké boky, ale aj väčší zadoček. V druhom modeli síce plavovláska očarila o niečo viac, no ani čipkované šaty nezakryli všetky jej nedokonalosti. Dlhý rozparok odhalil širšie stehno.

Tieto nedostatky na jej postave si už v apríli tohto roka, keď získala korunku krásy, všimli aj mnohí odborníci. Jednou z ich bola aj známa cvičiteľka Zora Czoborová. „Problémom sú stehná, najmä ich horná časť. Odporučila by som jej ich do svetovej súťaže zoštíhliť a spevniť. Aj zadoček je problém. Pri chôdzi pôsobí plocho, mäkko, na fotke dokonca s náznakom celulitídy prechádzajúcej až na stehná. Treba spevňovať, spevňovať a makať vo fitku,“ okomentovala vtedy jej postavu fitneska so zámerom poskytnúť blondínke dobre mienené rady.

No ako sa zdá, Lujza si ich k srdcu nezobrala. Mnohí jej fanúšikovia očakávali, že do svetovej súťaže miss na svojej postave naozaj popracuje. Prešlo pol roka a aktuálne najkrajšia Slovenka na svojej postave, zdá sa, nič nezmenila. Už jej ostávajú iba necelé dva mesiace do finále Miss World v Číne a jej postava zďaleka nie je ukážková. Buď so svojimi poradcami využije všetky čarovné kamufláže, alebo promenáda v plavkách  bude pre našu súťažiacu poriadne zahanbujúca. No možno sa Lujza zaprie a všetkým vyrazí v decembri dych. Nechajme sa prekvapiť....

Lujza Straková počas finále Miss Slovensko 2015 a na nedávnej prehliadke.
Zobraziť galériu (8)
Lujza Straková počas finále Miss Slovensko 2015 a na nedávnej prehliadke.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Lujza Straková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu