Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vo zvádzaní má prax: Sexi Heringhová vie, ako na to!

Andrea Heringhová vie, ako na mužov zapôsobiť. Zobraziť galériu (5)
Andrea Heringhová vie, ako na mužov zapôsobiť.

MIAMI - Femme fatale! Andrea Heringhová (34) patrí k ženám, ktoré nemajú problém s tým, ako zapôsobiť na opačné pohlavie. Vo zvádzaní má jednoducho prax. Veď v minulosti pózovala aj pre známy pánsky magazín a z jej horúcich fotiek padol na zadok nejeden muž. Medzi nimi aj veľký milovník žien Boris Kollár (50). Najnovšie brunetka zavesila na Facebook záber, na ktorom dráždi na brehu mora. No proste pohľad pre bohov.

Andrea Heringhová si je vedomá toho, že sa za svoje telo hanbiť nemusí. Aj po troch pôrodoch je totiž stále majiteľkou ukážkovej postavy, ktorú by jej mohla závidieť nejedna žena. No umenie zapôsobiť na opačné pohlavie nie je len v dokonalých krivkách, ale aj v schopnosti kvalitne svoje prednosti predať. A v tom má brunetka jednoznačne prax. 

Oficiálna partnerka Borisa Kollára totiž pred fotoaparátmi vždy zapózuje tak, že zo snímky potom doslova srší jej sexepíl. A inak tomu nebolo ani tentokrát. Andrea totiž na svoj profil na sociálnej sieti Facebook zavesila snímku, na ktorej leží na piesočnatej pláži. Nejde však o obyčajné povaľovanie pri mori – Heringhová zvodne pokrčila nohu, ruku natiahla, hlavu potočila a ultrasexi záber je na svete. Veď pozrite sami! 

Andrea Heringhová si aj slnečné lúče na pláži dokáže vychutnávať v poriadne sexi póze.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Heringhová si aj slnečné lúče na pláži dokáže vychutnávať v poriadne sexi póze.  (Zdroj: Facebook A.H.)

Viac o téme: Andrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu