Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Heringhová ako šťavnatá 17-tka, Kollára z tých čias ani nespoznáte!

Takto vyzerajú dnes Andrea Heringhová a Boris Kollár. Zobraziť galériu (13)
Takto vyzerajú dnes Andrea Heringhová a Boris Kollár.

BRATISLAVA – To je ale rozdiel! Andrea Heringhová (34) sa dostala do povedomia ľudí ako bývalá playmate a partnerka podnikateľa Borisa Kollára (50). Trojnásobná matka je známa tým, že jej prsia ani pery nie sú prirodzené, no len málo ľudí vie, ako vyzerala pred vylepšeniami. Markizácka Smotánka však zalovila v starých archívoch a v sobotňajšej relácii sa objavila nahrávka z roku 1998, kedy mala brunetka iba sladkých 17 rokov. Nechýbali ani zábery boháča, v tom čase 33-ročného, ktorý poskytoval rozhovor po boku Stanky Horňákovej, s ktorou má dcéru.

On mladé ucho, ona prirodzene krásna! Bývalá playmate Andrea Heringhová je trojnásobnou matkou, pričom svoje posledné dve deti má s Borisom Kollárom. Vďaka nemu sa stala súčasťou slovenskej smotánky.

V šoubiznise sa však snažila presadiť už skôr. Televízia Markíza v sobotu totiž vytiahla v relácii Smotánka zábery spred 17 rokov z lokálnej súťaže krásy. Heringhová, v tom čase ešte ako Kanásová, súťažila v Nitre s dokonalými mierami 90-60-90, výškou 174 cm a váhou 53 kíl. Niet sa ani čo čudovať, že sa stala víťazkou. 

Pri pohľade na starý materiál vidno, že sladká 17-ročná slečna mala naozaj veľké predpoklady dospieť do krásy. Andrea si k nej však nakoniec pomohla aj skrášľujúcimi zákrokmi – napríklad poprsia či pier. 

Pre porovnanie nechýbali ani zábery Borisa Kollára z roku 1998. Ten veru v tom čase ako lámač ženských sŕdc ešte nepôsobil. Pred kamerami sa objavil vo veku 33 rokov, no vyzeral ešte naozaj ako také mladé ucho.

Bol zatiaľ bezdetný a randil so sympatickou právničkou Stankou Horňákovou, ktorá mu o tri roky neskôr porodila dcéru Sašku. Rovnako stará je však aj jeho ďalšia dcéra Natália... Boháč teda so svojím neoficiálnym „mnohoženstvom” začal už v čase, keď si ho verejnosť ešte príliš nevšímala. Dnes má – pokiaľ vieme – 9 detí s 8 ženami. Jediná Heringhová mu porodila dievčatko aj chlapčeka. 

Takto vyzerali v roku 1998 Andrea Heringhová a Boris Kollár. Andrea mala sladkých 17, Boris 33 rokov.
Zobraziť galériu (13)
Takto vyzerali v roku 1998 Andrea Heringhová a Boris Kollár. Andrea mala sladkých 17, Boris 33 rokov.

Viac o téme: Boris KollárAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu