Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Paródia na slovenský rap: Známi českí herci a speváci sa do toho parádne opreli!

Herci a speváci Vojtech Dyk a Jiří Macháček nahrali paródiu na slovenský rap. Zobraziť galériu (7)
Herci a speváci Vojtech Dyk a Jiří Macháček nahrali paródiu na slovenský rap. (Zdroj: youtube.com)

PRAHA - Toto ste ešte nevideli! Českí herci a speváci Jiří Macháček (49) a Vojtech Dyk (30) v poslednom období trávili veľa času na Slovensku. Natáčali tu totiž novú česko-slovenskú komédiu z prostredia Bratislavy. A zdá sa, že za ten čas sa náš ľubozvučný jazyk na túto dvojicu poriadne nalepil. Najnovšie totiž známi Česi nahrali paródiu na rap... V slovenčine!

Už o týždeň dorazí do našich kín nový česko-slovenský film s názvom Wilsonov. Hlavné úlohy si v komédii z prostredia nášho hlavného mesta zahrali českí herci Jiří Macháček a Vojtech Dyk. A zdá sa, že dvojici sa slovenský jazyk akosi zapáčil – na web totiž zavesili zábavné video, v ktorom parodujú hip hop... A rovno po našom. 

Umelci s miernym nádychom východniarskeho nárečia rapujú o vražde. „Čiže čo? Akože by sme nemali spraviť po slovensky pesničku? Mig 21 špeciálne s Vojtom Dykom sme zrobili, jeah. Púšťaj to tam, ty kokos,“ zahlásia Česi na začiatku videa a potom to už naplno rozbalia: „Hľadá sa páchateľ trestného činu. Zločinu či prečinu a kde nechal slinu. Obete, krv, indíciu voľajakú, dajakú...“

Celú atmosféru pravej hiphopovej piesne dotvára „gangsterské“ oblečenie českej dvojice, šiltovka s rovným šiltom či hrubá reťaz na krku. Samozrejme nemôžu chýbať „luxusné hodiny“ – a keď už, tak poriadne veľké a rovno aj s budíkom. Aj prostredie si na natáčanie klipu vybrali naozaj vhodné, stena vyzdobená graffitmi totiž nemôže chýbať v žiadnom kvalitnom hip-hop videu. 

Video: Pozrite si paródiu českých hercov a spevákov Vojtecha Dyka a Jiřího Macháčka na slovenský rap. 

Dyk a Macháček - Slovenský rap

Prečítajte si o novej komédii Wilsonov viac: 

Viac o téme: Jiří MacháčekVojtech Dyk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu