Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Úchylné správanie milenca Vici Kerekes: V ruke nohavičky a... Sodoma Gomora!

Jiří Macháček Zobraziť galériu (5)
Jiří Macháček (Zdroj: Empresa Media/Empresa Media/Profimedia)

KARLOVY VARY - Ten to vie ale roztočiť! Herec a spevák Jiří Macháček (50), ktorý vo filme Muži v nádeji stvárnil milenca Vici Kerekes (35), je u našich západných susedov známe číslo - keď sa totiž ide zabaviť, tak to skutočne stojí za to. Dokázal to už nespočetne veľakrát. Naposledy na koncerte svojej skupiny MIG 21. Po celý čas pôsobil ako pod vplyvom alkoholu, navyše v ruke držal dámske nohavičky a... Fúha, tak to je úchylné!

Herec a spevák Jiří Macháček oslávil pred mesiacom 50-ku. No hoci by človek očakával, že muž v jeho veku by sa už mohol správať zodpovedne a dôstojne, v prípade známeho Čecha to celkom neplatí. Veď azda každý má ešte v čerstvej pamäti video, ktoré zachytáva umelca sťatého pod obraz boží v taxíku. 

No a najnovšie si umelec vyhodil z kopýtka na koncerte svojej skupiny MIG 21. A aj tentokrát pôsobil akoby bol posilnený alkoholom. No oveľa zaujímavejšie je to, čo spevák robil popri tom. V ruke totiž držal spodnú bielizeň, ktorú mu na pódium hodili fanúšičky a začal s nimi stvárať poriadne úchylné veci - nohavičky a podprsenku začal ovoniavať. Hm, žeby Macháček trpel takouto formou fetišu?!

Jiří Macháček ovoniaval na pódiu spodnú bielizeň svojich fanúšičiek.
Zobraziť galériu (5)
Jiří Macháček ovoniaval na pódiu spodnú bielizeň svojich fanúšičiek.  (Zdroj: Empresa Media/Empresa Media/Profimedia)

Viac o téme: Jirka Macháček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu