Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Macatá Evelyn, čo hľadala kuny: Schudla a je z nej sexi kosť!

Od minulého roka má komička Evelyn viditeľne menej kíl. Zobraziť galériu (4)
Od minulého roka má komička Evelyn viditeľne menej kíl. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Je z nej kočka! Eva Kramerová (25) alias Evelyn sa pred rokom preslávila vďaka svojmu nezabudnuteľnému videu z dovolenky v Chorvátsku. Vtedy mala ešte rodáčka z Oravy macatú postavu, z ktorej si bez problémov kedykoľvek vystrelila. No najnovšie sa zdá, že komička počas uplynulého roka nejaké to kilo schudla. Pôsobí oveľa štíhlejšie a... Vyzerá skrátka super.

Eva Kramerová alias Evelyn sa do povedomia celého Slovenska dostala len minulý rok. Na svedomí to má video, ktoré natočila počas letnej dovolenky v Chorvátsku. Azda nikomu neunikli zábery nešťastnej blondínky zo Slovenska, ktorá si na Jadrane nedokáže nájsť ubytovanie. Príčinou jej problémov bol fakt, že nemala žiadne kuny a netušila, kde má tie zvieratá hľadať. 


VIDEO Zúfalej Evelyn, ktorá prosí o pomoc: Posiela pozdrav z po***ného Jadranu! 

ROZHOVOR s objavom tohto roka, vtipnou Evelyn: Toto je môj životný sen!


Šialená nahrávka sa okamžite stala hitom internetu a z neznámej komičky bola razom hotová senzácia. Vtedy ešte plavovláska pútala pohľady všetkých macatejšou postavou. Aktuálne 25-ročná rodáčka z Oravy natáča svoju novú šou pre televíziu Joj. No pozornosť si zaslúži nielen jej dobre rozbehnutá kariéra zabávačky. Na fotkách, ktoré zverejňuje na internete, totiž pôsobí oveľa chudšie.

Zdá sa teda, že Evelyn nejaké to kilečko počas roka zhodila a vyzerá naozaj super. Slovami chvály nešetria ani jej fanúšikovia na Facebooku. „Klobúk dolu, naozaj vyzeráš super,“ objavuje sa pod jej fotkami. „Cica, ty si schudla,“ zhodujú sa Slováci. Blondínka však oponuje, že to nie je pravda. „Láska, to je klam,“ odpísala na jeden z príspevkov o úbytku váhy. Nech je to tak či tak,blondínka vyzerá naozaj dobre. 

Evelyn v úlohe policajtky Makepeaceovej pri natáčaní scénky do novej šou televízie Joj. Na fotke vyzerá výrazne chudšie ako pred rokom.
Zobraziť galériu (4)
Evelyn v úlohe policajtky Makepeaceovej pri natáčaní scénky do novej šou televízie Joj. Na fotke vyzerá výrazne chudšie ako pred rokom.  (Zdroj: Facebook)

VIDEO: Pozrite si video, ktorým sa Evelyn preslávila.

Evelyn prosí o pomoc

Viac o téme: Evelyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu