Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa Slovenka s nadupaným dekoltom: T(.)T(.) sú jednoznačne najväčšie prsia v hre!

Najväčšie prirodzené prsia v slovenskom šoubiznise. Zobraziť galériu (8)
Najväčšie prirodzené prsia v slovenskom šoubiznise. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - MEGAbomby! Nie je žiadnym tajomstvom, že často prvé, čo si muži všimnú na ženách, sú práve prsia. Mnohé ich preto túžia mať čo najväčšie... Jojkárska hviezda Eva Kramerová (25) však také priania mať nemusí. Blondínka, ktorá žiari v sitkome Svet podľa Evelyn, má totiž asi najväčšie prirodzené vnady v slovenskom šoubiznise. Veď pozrite sami!

Mnohé známe ženy si v túžbe mať plnší dekolt dávajú svoje prednosti chirurgicky upraviť. No ani tie najväčšie silikóny na slovenskej scéne sa asi nevyrovnajú tomu, čím sa vo výstrihu pýši nová televízna hviezda Eva Kramerová. Blondínka, ktorá žiari v jojkárskom seriáli Svet podľa Evelyn, má totiž vyslovene tie najväčšie bomby v slovenskom šoubiznise. 

A ak by niekto namietal, stačí jediný pohľad na zábery zo včerajšej časti sitkomu a stratí všetky argumenty. Svoje ženské zbrane totiž komička nasúkala do svadobného korzetu, ktorý by normálne vyvinutej žene bol tak akurát. No Evelyn by potrebovala minimálne o dve čísla väčší, prsia jej totiž z neho doslova vypadávali. Pritom nejde o žiadne vylepšené „fejky“ – komička je hrdou majiteľkou 100%-ne naturálnych „darov prírody“. 

Eve Kramerovej, známej ako Evelyn, by takýto nadupaný dekolt mohla závidieť aj ktorákoľvek „silikónka“. No v tomto prípade ide o 100 %-ne prírodný materiál.
Zobraziť galériu (8)
Eve Kramerovej, známej ako Evelyn, by takýto nadupaný dekolt mohla závidieť aj ktorákoľvek „silikónka“. No v tomto prípade ide o 100 %-ne prírodný materiál.  (Zdroj: TV JOJ)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

 

Viac o téme: Svet podľa EvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu