Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Czoborová najprv v teplákoch a bez mejkapu, na móle so zdvihnutou sukňou!

Zora Czoborová vľavo v teplákoch a bez mejkapu, vpravo na móle so zdvihnutou sukňou. Zobraziť galériu (19)
Zora Czoborová vľavo v teplákoch a bez mejkapu, vpravo na móle so zdvihnutou sukňou.

BRATISLAVA – Predviedla sa! Známa fitneska Zora Czoborová (48) patrí k ženám, ktoré sa o svoj zovňajšok poctivo starajú. Na verejnosti je vždy dokonalo upravená a nastajlovaná. Aj ona má však chvíle, keď nie je úplne vyparádená. Bez mejkapu, dokonalého účesu, v teplákoch a galošiach sa objavila v stredu podvečer v luxusnom bratislavskom hoteli. No o pár hodín neskôr z nej už bola doslova iná žena. Brunetka sa totiž predviedla na módnej prehliadke v úlohe modelky. A na móle ukázala aj čosi navyše.

Každú chvíľu je z nej iná žena!  Fitneska Zora Czoborová  v poslednom období doslova žiarila. Svadba s mladším partnerom Petrom jej zjavne prospela a brunetka svojím dokonalým zjavom vyrážala dych na každej párty.

No aj ona má chvíle, kedy si na parádu jednoducho nepotrpí. Stalo sa tak aj pred stredajšou módnou prehliadkou. V luxusnom hoteli sa totiž objavila v teplákoch, galošiach a bez nánosu líčidiel. Hoci je športovkyňa, u Zory sme si už zvykli, že je v spoločnosti vždy za dámu, a tak mnohých hostí jej uvoľnený imidž prekvapil. O pár hodín neskôr však z nej už bola iná žena.

Fitneska sa totiž predviedla v úlohe modelky. Okrem skvelej vizáže a krásneho outfitu ale predviedla aj čo-to zo svojho tela. Keďže sa jej oblečenie dražilo, zdvihla sukňu rovno na móle, aby ukázala záujemcom aj kvalitu podšívky. Pritom však odhalila spodničku aj svoje vyšportované nôžky. Vidieť, že Zorica stále na sebe maká a aj na prahu 50-tky sa môže pochváliť skvelou postavou.

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu