Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

FOTO zo svadby Haberovej: Krásne šaty, široký úsmev... Nevesta ako z rozprávky!

Zuzana Haberová sa v sobotu vydala. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Haberová sa v sobotu vydala.

STARÝ SMOKOVEC - Povedali si áno! Zuzana Haberová (30) sa v sobotu druhý raz vydávala. Vzala si plastického chirurga Mariána Koperniecha (34). Topky získali zábery z ich veľkého dňa, ktorý sa odohral v Tatrách. Blondínka si obliekla biele šaty s bohatou sukňou, v ktorých vyzerala sexi a romanticky zároveň.

Už sú svoji! Zuzana Haberová sa začiatkom minulého roka dala dokopy s lekárom Mariánom Koperniechom. Dvojica sa evidentne našla, lebo už po pár mesiacoch nasledovali zásnuby a dnes sú z nich už manželia. 


Haberova dcéra sa vydala: Prísne utajená druhá svadba!


Zuzana a Marián sa podľa našich informácií vzali v sobotu o tretej poobede v Starom Smokovci.  „Áno, je to pravda. Vyše roka sme boli zasnúbení, takže konečne sme pred blízkymi spečatili to, čo obaja veľmi silno cítime do začiatku nášho vzťahu,” povedala nám šťastná novomanželka, ktorá mala na civilnom obrade aj svojho známeho otca Paľa Haberu. 

Zuzana si pre svoj veľký deň vybrala snehobielu róbu, ktorá nebola nijako prezdobená. Hlavnými prvkami šiat boli živôtik so sexi výstrihom, čipka a takzvaná „veľká” sukňa. Účes zvolila jednoduchý, s rozpustenými vlasmi, v ktorých sa vynímal závoj. Bola z nej tak krásne romantická nevesta ako z rozprávky. 

 

Viac o téme: Zuzana Haberová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu