Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tajomstvo odhalené: Haberova životná láska je opäť tehotná!

Haberovci sa rozrastú. Zobraziť galériu (5)
Haberovci sa rozrastú.

BANSKÁ BYSTRICA - Ďalší prírastok do rodiny! Spevák Paľo Habera (54) má okrem partnerky Daniely Peštovej (45) aj ďalšie životné lásky - svoje tri deti. A práve najstaršia z nich ho opäť urobí dedkom. Zuzana Haberová (31), ktorá má už syna Mathiasa, je totiž opäť tehotná. Druhého potomka porodí manželovi Mariánovi Koperniechovi (35), s ktorým mala svadbu minulý rok v septembri.

Zuzana Haberová sa pred siedmimi mesiacmi druhý raz vydávala. Za manžela si vzala plastického chirurga Mariána Koperniecha. A ich rodinka sa čoskoro už aj rozrastie. Blondínkin syn Mathias z prvého manželstva bude mať súrodenca. 

Dcéra speváka Paľa Haberu toto tajomstvo odhalila sama na sociálnej sieti. V utorok krátko po desiatej večer zverejnila fotografiu, na ktorej má vypuklé bruško. Doplnila ju výstižným popisom „2 v 1”.

Niet teda pochýb, že je opäť tehotná a hlavne šťastná. Keďže už túto informáciu Zuzana netají, je pravdepodobné, že prvý trimester tehotenstva má za sebou. Nastávajúcim rodičom aj budúcemu dvojnásobnému dedkovi gratulujeme. 

Zuzana Haberová sa pochválila rastúcim bruškom.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Haberová sa pochválila rastúcim bruškom.

Viac o téme: Zuzana Haberová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu