Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Haberová prvýkrát o tehotenstve: Svojej láske to oznámila... Na TOTO nikdy nezabudne!

Zuzana Haberová a Marián Koperniech čakajú svoje prvé spoločné dieťa. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Haberová a Marián Koperniech čakajú svoje prvé spoločné dieťa. (Zdroj: Smotánka/Tv Markíza)

BANSKÁ BYSTRICA - Takmer pred dvomi týždňami sa na verejnosť dostala informácia, že dcéra Paľa Haberu (54), Zuzana (31), je v požehnanom stave. Prezradila to fotka, ktorú si blondínka zverejnila na Facebooku. A teraz budúca mamička prvýkrát otvorene prehovorila o svojom šťastí. Prezradila prvú reakciu manžela, plastického chirurga Mariána Koperniecha (35), aj to, ako nevšedne mu novinku oznámila. Na to len tak nezabudne!

Dcéra Paľa Haberu, Zuzana, prežíva obrovské šťastie. V septembri minulého roka sa vydala za plastického chirurga Mariána Koperniecha a už sa dvojici podarilo rodinku rozšíriť. Blondínka sa totiž pred takmer dvomi týždňami na sociálnej sieti Facebook pochválila fotkou so zaobleným bruškom a veľavravným popisom „2 v 1“.


FOTO zo svadby Haberovej: Krásne šaty, široký úsmev... Nevesta ako z rozprávky!

Tajomstvo odhalené: Haberova životná láska je opäť tehotná!


Teraz sa budúca mamička rozhodla o svojom šťastí prvýkrát otvorene prehovoriť pre markizácku Smotánku. Manžel vraj v momente, keď sa správu dozvedel, doslova onemel. „Moja reakcia bola v podstate bez slov, lebo som nedokázal nič povedať, iba som ju objal,“ povedal budúci otecko.

A ani sa nečudujeme. Spôsob, akým mu totiž manželka novinku oznámila, bol skutočne netradičný - pozitívny tehotenský test dala na úplný spodok darčekovej tašky a Marián ho nevedel nájsť. „Hovorím mu: Ešte hľadaj. A potom si to pozrel, že čo som mu to dala, špáratko previazané mašľou a pochopil to až po chvíli. Potom ma objal a myslím, že aj bol veľmi dojatý,“ prezradila Zuzana. 

Plastický chirurg by vraj chcel byť aj pri pôrode, no nevie, či sa mu to podarí. „Ja som mala prvý pôrod cisársky neplánovaný, malinký mal omotanú pupočnú šnúru okolo krku. Takže to bola na záver taká dosť panika, čiže väčšinou už keď máte ten prvý takýmto spôsobom, tak aj ten druhý vás vlastne riešia operačne. Uvidíme, aká bude situácia,“ povedala otvorene Haberová.

Obrovskú radosť zo súrodenca má aj plavovláskin 6-ročný synček Mathias z prvého manželstva. „Strašne sa teší, lebo on už sa tak aj sťažoval, že on je jediný v škôlke, kto ešte nemá súrodenca,“ povedala Smotánke šťastná mamička, ktorá už vraj pozná aj pohlavie bábätko, ale necháva si ho pre seba: „To je ešte tajné!“

Viac o téme: Zuzana Haberová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu