Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nevernícky škandál v Čechách: Hviezda, ktorú milujú aj Slováci, si zavarila!

Michal Suchánek bol v marci minulého roka prichytený s Gabrielou Pavlů. Aj najnovšie mal stráviť noc v jej byte. Zobraziť galériu (4)
Michal Suchánek bol v marci minulého roka prichytený s Gabrielou Pavlů. Aj najnovšie mal stráviť noc v jej byte.

PRAHA - Prichytený pri nevere?! Michal Suchánek (50), ktorý hviezdil v českej verzii šou Partička, má čo žene vysvetľovať. Novinári z denníku Blesk ho totiž najnovšie nachytali pri tom, ako strávil noc v jednom z domov v pražskom Žižkově. Herec, ktorý sa teší veľkej obľube aj na Slovensku, tam pobudol dlhých 22-hodín. Všetko nasvedčuje tomu, že si užíval u Gabriely Pavlů (38), s ktorou bol spájaný už aj v marci minulého roka. Humorista sa však zo všetkého vykrúca - nikde vraj nebol a nikde nespal.

Hviezda českej verzie šou Partička či zábavného programu Tele Tele Michal Suchánek bol podozrivý z nevery už minulý rok v marci. Českej televízii Barrandov sa ho vtedy podarilo nachytať, ako do jedného z pražských bytov vchádza s úplne inou ženou, než je tá jeho zákonitá.

Dvere do obytného domu si pritom otváral vlastnými kľúčmi, čiže o návštevu u známej evidentne nešlo. Podozrenie o nevere navyše humorista umocnil aj svojím útekom, na ktorý sa dal, keď zbadal, že ho snímajú kamery. Spoločnosť mu vtedy robila pedikérka Gabriela Pavlů.


Prichytený s milenkou: Partičkár Suchánek robí z manželky TELE TELE! 


A v byte rovnakej ženy strávil noc aj v týchto dňoch. Český Blesk ho nachytal pri tom, ako prišiel do domu v pondelok večer. Z budovy potom odchádzal až o deň neskôr, opäť vo večerných hodinách. V byte tak strávil dlhých 22-hodín.

Hneď po tom, čo herec zabuchol dvere na dome, ho oslovil redaktor s otázkou, či tam spal a či bol u svojej milenky. Z konfrontácie zostal umelec poriadne zaskočený. Zo všetkého sa však snažil vykrútiť. „Nie, to nie. To ste sa zbláznili. K tomuto sa nebudem vyjadrovať. Ja som tu neprespal a nebudem sa o tom baviť, fakt nie. Čo je komu do toho?“ povedal pre Blesk Suchánek. 

Zaujímavosťou tiež je, akým spôsobom svoj pobyt vysvetlil dlhoročnej manželke. V byte sa vraj stretol s kolegom Richardom Genzerom. Čo by reálne bolo možné, lebo Gabriela, ktorej byt patrí, je sestrou Geňovej partnerky Markéty. Jeho tvrdenia však majú zásadné trhliny. Herec totiž tvrdil, že priestory, v ktorých spal, patria kolegovej priateľke. Pravdou však je, že ona na tej adrese nič nevlastní. Navyše Genzer, s ktorým sa tam mal stretnúť, v tom období v Prahe vôbec nebol. Blesku sa tiež podarilo nafotiť Suchánkovu spoločníčku, ako v neďalekej reštaurácii kupuje porcie jedál iba pre dve osoby. 

Český Blesk vyspovedal Michala Suchánka hneď po tom, čo vyšiel po 22-hodinách z cudzieho bytu. Herec sa zo všetkého snažil vykrútiť.
Zobraziť galériu (4)
Český Blesk vyspovedal Michala Suchánka hneď po tom, čo vyšiel po 22-hodinách z cudzieho bytu. Herec sa zo všetkého snažil vykrútiť.  (Zdroj: BLESK)

Viac o téme: Michal Suchánek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu