Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zostarnutý komik (62) z TELE TELE ukázal syna: Fúha, vôbec sa na seba nepodobajú!

Josef Carda ako Carda Retarda v TELE TELE. Zobraziť galériu (7)
Josef Carda ako Carda Retarda v TELE TELE. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Tak co, sporťáku, už máš chlapa?! Takto znela nezabudnuteľná otázka, ktorú sa zakaždým Josefa Cardu (62) pýtali kolegovia Michal Suchánek (52) a Richard Genzer (51) v šou TELE TELE. Od jej vytratenia z televíznych obrazoviek však ubehlo už viac ako 10 rokov, komik zostarol a... V týchto dňoch prišiel do spoločnosti aj so svojím 32-ročným synom Adamom. Pozrite, vôbec sa na seba nepodobajú!

Josefa Cardu slovenskí fanúšikovia poznajú predovšetkým ako Cardu Retardu z obľúbenej českej šou TELE TELE. Od jej premiéry na televíznych obrazovkách uplynulo už celých 18 rokov. A hlavní protagonisti viditeľne zostarli. Zub času sa podpísal najmä na najstaršom z nich, dnes 62-ročnom Josefovi Cardovi. 

Ten sa v týchto dňoch objavil na dlhoočakávanej premiére sci-fi filmu Avengers: Infinity War. A spoločnosť mu robil aj jeho 32-ročný syn Adam. Pri pohľade na dvojicu by však len málokto tipoval, že ide o rodinu a už vôbec, že ide o otca so synom.

Mladík je totiž nielen podstatne vyšší, ale po svojom známom otcovi nepodedil ani farbu vlasov, či očí... No skrátka, sú úplne rozdielni. Veď posúďte sami!

Josef Carda so synom Adamom (32).
Zobraziť galériu (7)
Josef Carda so synom Adamom (32).  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Josef CardaTELE TELE
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu