Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Haberova sexbomba bez mejkapu: Pery ako Angelina aj bez plastiky a rúžu!

Nenamaľovaná Daniela Peštová má pery ako Angelina Jolie. Zobraziť galériu (7)
Nenamaľovaná Daniela Peštová má pery ako Angelina Jolie.

PRAHA – Je sa na čo pozerať! Česká topmodelka a manželka slovenského speváka Paľa Haberu (53) Daniela Peštová (44) aj napriek tomu, že už nemá dvadsať rokov a je trojnásobnou mamičkou, vyzerá stále skvelo. Dokonca sa nehanbí ukázať sa aj bez mejkapu. Dokonalú postavu i tvár tak môžu neustále obdivovať aj jej fanúšikovia na sociálnej sieti, kde pravidelne kráska pridáva fotografie. Na tej najnovšej ukázala plné pery, akými sa pýši aj hollywoodska hviezda Angelina Jolie (40).

Mnohé mladšie slečny jej môžu iba závidieť! Topmodelka Daniela Peštová sa aj v 44 rokoch môže pochváliť dokonalou postavou, ktorú si pravidelne udržuje cvičením vo fitnescentre. Málokto by preto tipol, že je trojnásobnou mamou.

„Už nedodržujem tak striktnú diétu, akú som držala ako veľmi aktívna modelka. Môj režim nie je tak prísny, ale jedálniček si strážim,“ prezradila pre onadnes.cz Daniela. Pozerám, čo jem a k tomu ešte cvičím. Inak som celkom fanatik na cvičenie, mňa to naozaj baví. Čo je dobrá kombinácia. V telocvični sa odreagujem, je to čas, ktorý mám sama pre seba,“ dodala manželka slovenského speváka Paľa Haberu.

Dokonca ani na tvári jej nevidno žiadne vrásky. Doma sa vôbec nelíči a nehanbí sa bez mejkapu aj odfotiť a zverejniť tieto zábery na sociálnej sieti. „Používam kvalitný krém, séra a neinvazívne metódy, ktoré vám tvár oživia,“ prezradila modelka čomu vďačí za dokonalú pleť. Na prvý pohľad vás bezpochyby zaujmú aj jej nenamaľované plné pery. Pozrite, veď ich má ako hollywoodska hviezda Angelina! Nemyslíte? 

Daniela Peštová sa pýši plnými perami, za ktoré vďačí matke prírode.
Zobraziť galériu (7)
Daniela Peštová sa pýši plnými perami, za ktoré vďačí matke prírode.

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu