Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Haberova sexbomba odrovnala Čechov a Slovákov: Vyprsená a navlečená v... To nepochopíte!

Daniela Peštová zavesila na Instagram vyprsenú fotku. Svojich fanúšikov však blondínka odrovnala najmä tým, čo mala oblečené na dolnej časti svojho tela. Zobraziť galériu (6)
Daniela Peštová zavesila na Instagram vyprsenú fotku. Svojich fanúšikov však blondínka odrovnala najmä tým, čo mala oblečené na dolnej časti svojho tela. (Zdroj: Instagram D.P./P.H.)

PRAHA - To nemôže myslieť vážne! Životná partnerka slovenského speváka a porotcovského kata Paľa Haberu (53) - modelka Daniela Peštová (44) - pravidelne vešia na web fotky, ktorými len potvrdzuje svoju krásu. No snímkou, ktorou sa na Instagrame pochválila najnovšie, skutočne zabodovala. Zvodná blondínka v predklone, s hlbokým výstrihom, ktorý odhaľuje jej sexi dekolt, je totiž navlečená v legendárnych šortkách svojho slávneho muža. A tým jednoznačne odrovnala všetkých svojich fanúšikov.

Daniela Peštová je vychytenou českou modelkou. Veď počas svojej kariéry sa objavila na titulkách mnohých svetových magazínov, niekoľko rokov pózovala pre plavkový špeciál Sports Illustrated a predvádzala dokonca aj pre Victoria's Secret. Dnes je blondínka predovšetkým starostlivou mamou a milujúcou partnerkou slovenského speváka a porotcovského kata Paľa Haberu. O svojej – vekom nijako neubúdajúcej – kráse však stále presviedča na sociálnych sieťach. 

Práve tam česká kráska pred pár dňami zavesila fotku, ktorou doslova odrovnala všetkých svojich fanúšikov. So zvodne strapatými vlasmi, zohnutá v predklone a s megahlbokým výstrihom pohľady všetkých hneď upriamila na svoj nadupaný dekolt. No do kolien dostala mnohých Čechov a Slovákov niečím úplne iným.

Ak sa vám totiž podarí odtrhnúť zrak z jej sexi predností a presuniete ho o kus nižšie, naskytne sa vám pohľad na čosi, čo ste ešte nevideli. Štíhla Daniela sa totiž nasúkala do ultrakrátkych rifľových šortiek, ktoré kedysi nosil práve Paľo Habera.

„Áno, to sú ony – originál. Pre toho, koho to kedy zaujímalo – áno, sú naozaj také krátke, ako vyzerajú na všetkých fotkách. Ako sa do nich vošiel, nechápem. Aké šťastie, že sme sa stretli, až keď boli bezpečne odpratané,“ napísala k fotke Peštová, ktorá zjavne mala čo robiť, aby sa do miniatúrneho kúsku vpratala. Veď zatiaľ čo ona má rifle okolo stehien viditeľne tesné, jej spievajúcej polovičke na fotke z minulosti sedia ako uliate. To akože mal Habera v mladosti postavu lepšiu ako topmodelka?!

Vyprsená Daniela Peštová v legendárnych šortkách svojho partnera - speváka Paľa Haberu.
Zobraziť galériu (6)
Vyprsená Daniela Peštová v legendárnych šortkách svojho partnera - speváka Paľa Haberu.  (Zdroj: Instagram D.P./P.H.)

Viac o téme: Daniela PeštováPaľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu