Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ultra štíhla markizáčka Šóošová v tesných plavkách: Leni, nie sú ti malé?!

Lenka Šoóšová Zobraziť galériu (4)
Lenka Šoóšová

BRATISLAVA – Čo si to na seba navliekla?! Moderátorka markizáckeho Telerána Lenka Šóošová (39) si v týchto chvíľach užíva relax, slnko a more spolu so svojím partnerom a otcom jej syna Richardom Raimanom (35). Na sociálnu sieť dokonca pridala fotografiu, na ktorej je v plavkách. Pri pozornejšom pohľade ale hneď do očí udrie fakt, že jedna z najchudších žien slovenského šoubiznisu má na sebe kúsky, ktoré sú výrazne zarezané do jej tela.

Toto jej nevyšlo! Markizácka moderátorka Lenka Šóošová vždy patrila k štíhlym ženám a na tom sa nič nezmenilo ani po tom, čo porodila – dnes už triapolročného – syna Riška. Napriek útlej postave ale teraz zaujala plavkami zarezanými do kože.

Brunetka si pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti fotografiu z aktuálnej dovolenky, kde sa v modrých bikinách otočená chrbtom díva na more. Pozornejším pohľadom však neujde fakt, že Šóošovej sú tie plavky zjavne malé. Vrchný diel jej sťahuje chrbát až tak, že jej jemne prevísa koža. A aj nohavičky jej evidentne vyrábajú otlačenú ryhu v oblasti bedier. 

Je naozaj zvláštne, že ultra štíhla kráska je v niečom takto doslova „naprataná”. Možno v obchode jej veľkosť nemali alebo Lenka nejaké to kilo pribrala, čo by v jej prípade ani nebolo na škodu. Čo si myslíte vy? Hlasujte v ankete pod článkom.

Moderátorka Lenka Šóošová v tesných plavkách.
Zobraziť galériu (4)
Moderátorka Lenka Šóošová v tesných plavkách.

Viac o téme: Lenka Šóošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu