Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizáčka Šóošová v spoločnosti so synom: Najprv ho skrývala a teraz... Aha, ako už vyrástol!

Lenka Šóošová v minulosti svojho syna starostlivo skrývala. Zobraziť galériu (9)
Lenka Šóošová v minulosti svojho syna starostlivo skrývala. (Zdroj: Topky.sk)

ŠAMORÍN - Fíha, už je z neho veľký fešák! Moderátorka Lenka Šóošová (39) po narodení synčeka Riška (3,5) svoj poklad starostlivo skrývala. Robila dokonca obrovský cirkus, keď sa jeho tvár objavila na dve sekundy v klipe Dary Rolins (42). No dnes už s tým brunetka zjavne problém nemá. Cez víkend sa totiž objavila na konských pretekoch v Šamoríne a spolu so synčekom veselo pózovala fotografom. Pozrite naňho, aký je už veľký!

Pred štyrmi rokmi sa moderátorka markizáckeho Telerána Lenka Šóošová stala prvýkrát mamou. Svojmu partnerovi Richardovi Raimanovi porodila synčeka Riška. A tvár svojho najväčšieho pokladu spočiatku starostlivo skrývala. 


Šóošová je už mamičkou: Má syna Richarda! 


V roku 2012 sa kvôli tomu dokonca rozhádala s dlhoročnou kamarátkou Darou Rolins. Blondínka totiž vo svojom klipe k piesni venovanej dcérke Laure použila domáce zábery, na ktorých sa objavila aj Šoóšová s malým Riškom. A to markizáčku a jej partnera poriadne nahnevalo. Chlapček sa pritom v klipe objavil len na krátke dve sekundy a okrem neho v ňom bolo aj mnoho ďalších detí známych osobností. 


Šóošová nenávidí Daru Rolins: Dve sekundy a je po kamarátstve! 


No dnes už, zdá sa, Lenka so zverejňovaním tváre svojho potomka problém nemá. Cez víkend sa totiž brunetka spolu so svojím synčekom objavila na konských pretekoch v Šamoríne. A veselo s ním pózovala aj fotografom. Z drobčeka, ktorého predtým tak starostlivo skrývala, je dnes už veľký fešák. Má takmer štyri roky a je to celá mamina. Veď posúďte sami! 

Lenka Šóošová zapózovala aj so svojím synčekom Richardom.
Zobraziť galériu (9)
Lenka Šóošová zapózovala aj so svojím synčekom Richardom.  (Zdroj: Elements Resort)

Viac o téme: Lenka Šoóšová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu