Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Z hanblivky sexica: Slovenská kráska vystavila prsia ako nikdy predtým!

Kráľovná krásy z roku 2009 Barbora Franeková Zobraziť galériu (8)
Kráľovná krásy z roku 2009 Barbora Franeková

KAPVERDY – Fíha, to sú krivky! Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková (26) vždy patrila medzi tie krásky, ktoré svoju postavu či vnady veľmi neukazovali. S pribúdajúcim vekom sa však paradoxne z hanblivky stáva sexi cica, dôkazom čoho sú aj nedávne fotky. Niekdajšia kráľovná krásy si momentálne užíva slnko a more na africkom ostrove Kapverdy, kde sa predviedla v sexi plavkách, na aké by si netrúfla každá žena.

Stala sa z nej plážová bohyňa! V roku 2009 sa najkrajšou Slovenkou stala Barbora Franeková. Tá dlhý čas patrila skôr medzi hanblivky než medzi  tie krásky, ktoré rady pútajú pozornosť svojimi odhalenými krivkami. Roky však plynú a z ostýchavej slečny sa stala doslova sexi kosť, ktorá ohuruje svojím štíhlym telíčkom a prsiami vystavenými v odvážnych výstrihoch.

Najnovšie si pohľad na jej príťažlivú postavu môžu vychutnávať domorodci či dovolenkujúci páni na africkom ostrove Kapverdy. Brunetka tam fotí reklamné zábery pre istú cestovnú kanceláriu. V bielych plavkách so sexi hlbokým výstrihom takmer po pupok nenechala fantázii už veľa priestoru. Pri pohľade na ňu sa niektorým možno aj slinky zbiehali.  Chuť si však musia nechať zájsť, Barbora je totiž už niekoľko rokov zadaná.

Barbora Franeková v naozaj sexi plavkách
Zobraziť galériu (8)
Barbora Franeková v naozaj sexi plavkách

Viac o téme: Barbora Franeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu