Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najkrajšia Slovenka konečne ukázala chlapa: Dostal ju tento sexi fešák!

Bývalá kráľovná krásy ukázala frajera. Zobraziť galériu (6)
Bývalá kráľovná krásy ukázala frajera. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Už ho neskrýva! Víťazka Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková (26) do spoločnosti chodila vždy v sprievode kamarátok. Muža po jej boku by ste hľadali márne. Jedine ak jej kamarátov stylistov. Dokonca ani na sociálnu sieť snáď nikdy nepridala záber žiadneho muža, s ktorým tvorila či tvorí pár. Až donedávna. Krásna brunetka ukázala fešáka, ktorý si získal jej srdce.

Odkryla tajomstvo! Bývalá kráľovná krásy Barbora Franeková si momentálne užíva slnečné lúče v americkom Beverly Hills. Nie je tam však sama. Pred pár dňami sa pochválila na sociálnej sieti fotografiou, na ktorej jej spoločnosť robí sympatický muž so sexi úsmevom.


Najkrajšia Slovenka išla donaha: Wau, je z nej poriadny kus!


Pod záber brunetka prekvapujúco napísala okrem iného aj slovo láska, a tak bolo jasné, že kráska konečne ukázala muža po svojom boku. Kamaráti im ihneď napísali pod fotku komentáre, že sú roztomilý pár a Barbora za lichôtku nezabudla poďakovať, čím potvrdila, že sú zaľúbenou dvojicou. 

Zisťovali sme preto, ako sa jej záhadný fešák volá a ako dlho tvoria pár. „Volá sa Mário a občas so mnou chodí aj nejaké eventy. Bol so mnou aj na nedávnom finále Miss Slovensko, aj keď ho to veľmi nebaví, sem-tam ho nahovorím,“ odvetila nám zadaná Franeková, ktorú sme ruku v ruke s priateľom napriek jej tvrdeniu doposiaľ nestretli.

Párik dokonca nemá ani žiadne predchádzajúce spoločné fotky na sociálnych sieťach. „On ich neuznáva, nemá žiadny profil a ani nemá potrebu sa nejako mediálne zviditeľňovať, tak možno preto sme spolu už večnosť,“ uviedla s úsmevom bývalá misska. Snáď im to teda vydrží navždy. 

Bývalá Miss Slovensko Barbora Franeková konečne ukázala muža po svojom boku. Tento fešák si získal jej srdce.
Zobraziť galériu (6)
Bývalá Miss Slovensko Barbora Franeková konečne ukázala muža po svojom boku. Tento fešák si získal jej srdce.

Viac o téme: Barbora Franeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu