Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Celeste Buckingham o novom frajerovi... Kvôli nemu odkopla Haricha!

Celeste Buckingham nie je sama. Zobraziť galériu (11)
Celeste Buckingham nie je sama.

BRATISLAVA - Zamilovaná! Celeste Buckingham (20) konečne priznala, že je v jej živote nejaký muž. Už dlho všetky indície ukazovali na jej zverenca z X Factoru Matěja Vávru (23), ktorý však na kasting prišiel ešte v sprievode inej dievčiny. A pri ich prvom stretnutí bola zadaná aj mladá speváčka. Teraz však prezradila, že do svojho vyvoleného sa zaľúbila hneď, ako ho prvýkrát zbadala. Je tak zjavné, že jej vtedajší frajer Martin Harich (19) musel proste odísť zo scény.

Má frajera! Celeste Buckingham sa minulý rok v máji rozišla s Martinom Harichom, s ktorým tvorila pár tri roky. A zdalo sa, že práve mladík berie koniec lásky horšie. Obaja síce tvrdili, že spolu skončili kvôli vzdialenosti, no superstarista evidentne musel ustúpiť niekomu inému. 

Celeste totiž v utorok večer v rádiovom rozhovore s Ivanom Binďom Bindasom prezradila zaujímavé skutočnosti o svojom novom frajerovi. „Poznáme sa trošku viac ako rok. Pre mňa to bola magická chvíľka. Akonáhle som ho videla, ihneď som sa zamilovala,” povedala. 

A stalo sa tak evidentne začiatkom roka 2014, keď ešte tvorila pár s Harichom. Jej novým priateľom je totiž podľa našich informácií Matěj Vávra z X Factoru. A sedia aj indície, ktoré prezradila Binďovi – Čech, muzikant, gitara. S tou sa objavil aj na minuloročnom januárovom kastingu, na ktorom sa videli s mladou porotkyňou po prvý raz. A podľa jej vlastných slov to bola z jej strany láska na prvý pohľad. 

Zaujímavé je aj to, že okamžite po rozchode s Martinom sa na spoločenských akciách držala práve v blízkosti Matěja. Boli spolu dokonca aj na tohtoročnom Bratislavskom Bále. Napriek tomu si však týmto vzťahom Celeste veľmi istá ešte nie je. „Som zamilovaná, je to dobrý človek a či bude so mnou navždy, či nie, prajem mu len to najlepšie. Nechcem zatiaľ veľmi prezrádzať, lebo si nie som istá, kam to ide a ako dlho to vydrží,” povedala Buckingham v rádiu.

Identitu priateľa vraj zatiaľ drží v tajnosti aj preto, že sa ešte nedohodli, či sa budú verejne prezentovať ako pár. Navyše je speváčka neustále rozlietaná po celom svete a majú to vraj komplikované. Na odpoveď na našu otázku, či naozaj chodí s Matějom, čakáme napríklad už takmer celý mesiac... Ale všetky náznaky a kuloárne informácie smerujú práve k nemu. 

Celeste Buckingham a Matěj Vávra sa dali dokopy, hoci v čase zoznámenia boli obaja zadaní.
Zobraziť galériu (11)
Celeste Buckingham a Matěj Vávra sa dali dokopy, hoci v čase zoznámenia boli obaja zadaní.

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu