Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Celeste Buckingham prekvapuje: Po roku randenia tajné zásnuby?!

Celeste Buckingham sa vraj zanúbila so spevákom Matějom Vávrom. Zobraziť galériu (6)
Celeste Buckingham sa vraj zanúbila so spevákom Matějom Vávrom.

BRATISLAVA – Speváčka Celeste Buckingham (20) vhupla do sveta šoubiznisu pomerne skoro. A tak kým si jej rovesníčky užívali bezstarostné dospievanie, ona tvrdo pracovala na tom, aby bola úspešná. Dnes žne úspech v práci a dokonca sa jej darí aj na poli lásky. Už vyše roka randí so spevákom Matějom Vávrom (24), ktorý ju vraj nedávno požiadal aj o ruku.

Odhodlala sa na vážny životný krok?! Talentovaná mladá speváčka Celeste Buckingham zažiarila v prvej Česko Slovenskej SuperStar. Hoci súťaž nevyhrala, jej kariéra sa aj napriek tomu neskôr rozbehla raketovým štartom. Dnes patrí medzi vychytené speváčky a jej piesne pozná snáď každý.


Konečne! Celeste Buckingham prvýkrát priznala nového frajera.


A nedarí sa jej iba v práci, ale aj v súkromnom živote. Po tom, čo jej stroskotal trojročný vzťah s kolegom zo speváckej šou Martinom Harichom, sa pred rokom v X Factore zoznámila so svojím súčasným priateľom, spevákom Matějom Vávrom. On tam súťažil a Celeste bola porotkyňou.

Po skončení súťaže si brunetkin manažér Lumír Mati zobral do tímu aj český talent a následne medzi nimi preskočila iskra. „Som taký zamilovaný, že si hovorím, že to hádam nie je ani možné,“ vyznal sa zo svojej lásky k speváčke pre Plus 7 dní Vávra. A rovnako zaľúbená je aj jeho polovička. „Ja nie som veľmi uplakaný typ, ale teraz mám často slzy v očiach. Som taká šťastná a zamilovaná,“ priznala Celeste, ktorá vo svojich dvadsiatich rokoch prežíva snáď najšťastnejšie obdobie života.

Podľa spomínaného týždenníka sa však tento párik dokonca stihol už aj zasnúbiť. Speváčke sa na prste ligoce aj prsteň, ktorý by mohol o tomto kroku vypovedať. Ona sama ho údajne svojim známym prezentovala ako zásnubný. Oslovili sme preto ich spoločného manažéra Lumíra Matiho, no ten nás svojou odpoveďou poriadne prekvapil. „Oni sa nezasnúbili, to by som o tom musel vedieť,” napísal nám Lumír.

Ktovie, ako to teda je... Je však jasné, že dvojica to myslí spolu naozaj vážne. Veď už teraz spolu bývajú v dome, ktorým ich poskytol manažér a ako priznala speváčka, nadchádzajúce vianočné sviatky nebude tráviť s rodinou v Amerike, ale tu na Slovensku po boku svojej lásky.

Celeste Buckingham sa na prste ligoce prsteň s očkom. Svojim známym vraj tvrdila, že je zásnubný. Jej manažér to poprel.
Zobraziť galériu (6)
Celeste Buckingham sa na prste ligoce prsteň s očkom. Svojim známym vraj tvrdila, že je zásnubný. Jej manažér to poprel.

Viac o téme: Celeste BuckinghamMatěj Vávra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu