Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Po urážkach prišiel zvrat: Veľké uzmierenie v slovenskom šoubiznise!

Patrícia Vitteková odpustila zosmiešňovanie aj urážky. Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková odpustila zosmiešňovanie aj urážky.

BRATISLAVA - Žiadne napätie?! V čase, keď Patrícia Vitteková (35) prežívala najväčšiu krízu vo vzťahu s futbalistom Róbertom Vittekom (33), niektorí jeho kamaráti sa do nej dosť navážali. Speváčka dostávala urážlivé správy napríklad aj od Filipa Šeba (31). Aktuálne však dvojica spolupracuje na Vittek Campe 2015. Znie to síce neuveriteľne, ale po tom všetkom negatívnom došlo k u vzájomnému zmiereniu.

Veľké prekvapenie! Patríciu Vittekovú momentálne zamestnáva 4. ročník Vittek Campu, futbalového tábora aj pre deti z detských domovov. Tvárou akcie je speváčkin manžel Róbert Vittek. Hoci dvojica spolu už dlhšie nežije, kvôli deťom spojili svoje sily. 

Zaujímavé však je, že športovec do tábora pozval aj Filipa Šeba. V súvislosti s týmto krokom sa musia čudovať najmä tí, ktorí sa vyznajú v dianí okolo Vittekovcov. Po rozchode manželov totiž práve od tohto hráča dostávala Patrícia zosmiešňujúce správy. V nich ju prirovnával k neslávne známej Ivete Bartošovej a želal jej skoré uzdravenie. 

Zdá sa však, že Vitteková sa dokáže nad minulosť povzniesť. „Keď ide o deti a o pomoc, Filip nikdy nepovedal nie. Tak ako ja nikdy nepoviem nie, keď sa niekto ospravedlní, či chce prevrátiť list. Veľkosť človeka nie je vo veľa silných rečiach, ale v pár správnych skutkoch,” napísala na sociálnu sieť. 

Urobiť tento krok určite nebolo ľahké, preto sme sa so speváčkou skontaktovali a chceli sme o ich udobrení vedieť viac. „Nechcem sa k tomu bližšie vyjadrovať. Ja som vďačná a rada, že prišiel podporiť deti. Cením si jeho dobrú vôľu pomôcť,” povedala nám na Šebovu adresu. Na minulosť Patrícia možno úplne nezabudla, ale kvôli deťom v tábore zrejme dokázala futbalistovi odpustiť.

Viac o téme: Patrícia VittekováFilip Šebo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu