Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vitteková vytasila svoje BOMBY: Fúha, veď jej vytekajú z korzetu!

Patrícia Vitteková Zobraziť galériu (6)
Patrícia Vitteková

BRATISLAVA - Všetky oči sem! Speváčka a ešte stále zákonitá manželka futbalistu Róberta Vitteka (33) Patrícia (36) je bezpochyby príťažlivá žena. Presvedčiť sa o tom môžu aj jej fanúšikovia. Umelkyňa totiž vydáva nový album a ako obálku zvolila poriadne provokujúci záber, ktorým sa stihla pochváliť už aj na sociálnej sieti.

Wau, to je telo! Speváčka a podnikateľka Patrícia Vitteková patrí k ženám, ktoré si potrpia na imidž. V spoločnosti je vždy sexi a dokonale nastajlovaná a svojimi outfitmi poriadne dráždi mužské oko.

Mamička dvoch dcér, ktorá si nechala svoje prsia už niekoľkokrát vylepšiť, púta pohľady mužských fanúšikov aj dnes. Provokovať sa totiž rozhodla aj na obálke svojho nového albumu, kde je oblečená v dráždivom bielom body s pekelne malými košíkmi, do ktorých sa jej megaprednosti príliš nezmestia. 

Tie jej doslova vytekajú z korzetu, čo si všimli aj jej fanúšikovia na sociálnej sieti, kde záber zverejnila. Tých táto zvodná fotka zjavne nesmierne potešila.Sexi prsia,“ napísal jej istý muž pod snímku a ďalší sa pridal: „Iné delo.“ 

Viac o téme: Patrícia Vitteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu