Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vitteková v šatách bez podprsenky: Pati, veď ti tie PRSIA vypadnú!

Patrícia Vitteková rada provokuje. Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková rada provokuje.

BRATISLAVA – Bola naostro! Speváčka Patrícia Vitteková (35) si momentálne užíva dovolenkové chvíle plné oddychu a leňošenia. No svojich fanúšikov nezanedbáva. Na sociálnej sieti zverejnila napríklad záber z hotelovej izby, kde leží na posteli. Síce oblečená, no v šatách, pod ktorými nemá podprsenku a jej mega prsia sa tak nebezpečne tisnú von.

Speváčka a podnikateľka Patrícia Vitteková patrí k ženám, ktoré si potrpia na imidž. Vždy je patrične nastajlovaná a chce vyzerať krásne aj sexi. A zdá sa, že nielen na párty či v spoločnosti.

Známa brunetka si na výzor dáva pozor aj na dovolenke, o čom svedčí jej nedávna fotografia zverejnená na sociálnej sieti. Nahodená v klobúku, slnečných okuliaroch a letnom outfite bez podprsenky určite zaujala mnohých. Patríciine veľké prsia sa totiž doslova drali zo šiat von.

Partnerka herca Michala Nemtudu však pri popise k fotke vôbec neriešila svoju provokatívnu polohu. „Cítim leto a veľké zmeny. Cítim niečo, čo som dávno cítiť chcela... odvahu, kľud a cestu ďaleko. A ešte ďalej. Cítim sa lepšie ako včera. Preto verím práve teraz. A prejdem s tým pocitom raz celý svet,“ zneli slová Vittekovej, ktorá je zjavne pripravená na veľké zmeny vo svojom živote. Nechajme sa prekvapiť, čo to bude.

Patrícia Vitteková provokuje v outfite bez podprsenky.
Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková provokuje v outfite bez podprsenky.

Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu