Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Po roku je KONIEC: Vitteková sa rozišla so slovenským hercom!

Patrícia Vitteková a Michal Nemtuda už netvoria pár. Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková a Michal Nemtuda už netvoria pár.

BRATISLAVA - Rozchod! Patrícia Vitteková (35) sa s hercom a režisérom Michalom Nemtudom (28) dala dokopy v marci minulého roka. Dvojica doslova žiarila šťastím a svoju lásku neskrývala. No zdá sa, že ani nie po roku a pol ich vzťahu odzvonilo. Ako sa nám podarilo zistiť, tmavovláska sa so svojím mladším partnerom nedávno rozišla.

Keď sa Patrícia Vitteková po dlhých deviatich rokoch manželstva rozišla s futbalistom Róbertom Vittekom, šťastie našla v náručí o 7 rokov mladšieho muža. Ako sme vás na Topkách informovali, speváčka sa v marci minulého roka dala dokopy s hercom a režisérom Michalom Nemtudom. 


Patrícia Vitteková má novú lásku: Tvorí pár so slovenským hercom!


Partneri si spoločné chvíle doslova užívali a všade, kde sa objavili, rozdávali široké úsmevy. No zdá sa, že už po necelom roku a pol tejto krásnej rozprávke definitívne odzvonilo. Podľa našich informácií totiž dvojica už ďalej netvorí pár. 

Podľa nášho zdroja mala rozchod iniciovať práve Patrícia. Vraj preto, aby Nemtudu uchránila od trápenia. „Paťa sa rozhodla ukončiť to z dôvodu, pretože nechcela, aby blízki ľudia v jej okolí trpeli kvôli tomu, čo sa uplynulé dva roky deje v jej súkromí. Prežíva náročné obdobie, čo sa nechtiac odrážalo aj na tomto vzťahu. Napriek tomu zostali s Michalom kamarátmi a pracujú spolu na viacerých projektoch. Nedávno napríklad nakrúcali klip v Rajeckých Tepliciach,“ dozvedeli sme sa od človeka blízkeho Patrícii Vittekovej.  

Rozchod vraj prebehol v dobrom a bývalí zaľúbenci si aj naďalej rozumejú. Napriek tomu sa však krach vzťahu mladého herca dotkol a z jeho okolia sme sa dozvedeli, že je z rozchodu smutný. Svedčí o tom napokon aj jeho spôsob komunikácie. Keď sme sa totiž snažili s Michalom už pred niekoľkými dňami o tejto téme porozprávať, stále sa vyhováral, že nemôže hovoriť a neskôr telefón vôbec nezdvíhal. 

V tejto súvislosti sme kontaktovali aj samotnú Vittekovú, nech nám prezradí, aký vzťah ju s hviezdou filmu Lóve aktuálne spája. „Michal je úžasný a talentovaný človek. Vnímam ho ako rodinu. Sme si blízki,“ prezradila nám mamička dvoch dcér. K otázke rozchodu však odmietla čokoľvek povedať. „Prepáčte, ale nechcem sa vyjadrovať k svojmu súkromiu,“ slušne nás odbila. 

Patríciu aktuálne naplno zamestnáva Vittek Camp, ktorému sa venuje spolu so svojím manželom Róbertom Vittekom. A rozhodne má čo robiť. Už túto sobotu tam totiž majú prísť známi slovenskí hokejisti, či futbalista Filip Šebo. Speváčka tak v týchto dňoch robí všetko pre to, aby sa deti v tábore cítili tip-top a súkromie odkladá bokom.

Viac o téme: Patrícia VittekováMichal Nemtuda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu