Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Žiadané TELO slovenskej modelky: Zaskakovala za svetoznámych sexi anjelikov!

Modelke Lei Podstanickej by prácu pre svetovú značku spodnej bielizne závidela nejedna žena. Zobraziť galériu (11)
Modelke Lei Podstanickej by prácu pre svetovú značku spodnej bielizne závidela nejedna žena. (Zdroj: Tv Markíza, Gyeonlee, Facebook Lea Podstanicka Model)

BRATISLAVA - Páni, to je kšeft! O práci pre Victoria's Secret sníva nejedna žena. Slovenke Lei Podstanickej sa tento sen splnil. Náhodne si ju vyhliadla modelka, ktorá pre známu značku pracovala, a z našej krásky sa rázom stala „figurína” pre tú najznámejšiu značku bielizne. Hoci na mólach predvádzali sexi kúsky známi anjelici, reálne sa šili práve podľa našej modelky.

Snom azda každej modelky je predvádzať pre Victoria's Secret. Sexi anjelikov obdivuje celý svet – ženy im závidia a muži o nich tajne snívajú. Málokto však vie, že v tíme tejto svetovej značky bola ešte donedávna aj sympatická Slovenka Lea Podstanická.

Tá sa síce na slávnom móle neobjavovala, no svojím telom známe krásky niekoľko rokov zaskakovala. A to pri tvorbe samotnej bielizne. Jej krivky sú totiž natoľko ideálne, že dizajnéri podľa jej tela šili jednotlivé módne kúsky. Úlohou našej krásky bolo si ich vyskúšať a povedať, čo na nich treba vylepšiť. 

„Začína to tým, že sa povie, či konkrétne nohavičky tlačia alebo netlačia, či sa hýbu, nehýbu, šúchajú alebo tak...,“ povedala v markizáckom Teleráne fitmodelka. No častokrát mohla ovplyvniť aj samotný výzor známej spodnej bielizne. „Potom sa ma aj opýtali, či sa mi páči dizajn. A čo si o ňom myslím,“ prezradila Lea. 

K práci snov sa nenápadná Slovenka dostala úplnou náhodou. Ako vyštudovaná novinárka odišla na exotickú Srí Lanku, aby sa mohla venovať jednému mediálnemu projektu. No namiesto toho sa z nej stala modelka. Všimla si ju totiž jedna Angličanka, ktorá pre svetovú značku pracovala a hľadala za seba náhradu.

Dostať sa do tímu však nebolo vôbec jednoduché. „Celý proces trval 2 mesiace. Absolvovala som merania, chodenie po konkurzoch... Bola to vlastne taká skúška, či áno. Mala som aj schudnúť nejaký ten centimeter. Kým som sa dostala medzi nich, tak to chvíľu trvalo,“ povedala v televízii Podstanická, ktorá dnes už fitmodelku nerobí. Vrátila sa späť na Slovensko a začiatkom roka sa vydala. Po práci v médiách však naďalej túži – nedávno sa totiž zúčastnila konkurzu na moderátorku módnej televízie Fashion TV. 

Viac o téme: TeleránoLea Podstanická
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu