Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nahá premiéra exotickej modelky: Prvýkrát pred kamerami a hneď TOTO!

Chanel Iman sa pred kamerami ukázala nahá. Zobraziť galériu (11)
Chanel Iman sa pred kamerami ukázala nahá.

LOS ANGELES - Žiadne šaty, žiadny problém! Nahota je bežnou súčasťou hereckej profesie a každá z umelkýň by mala mať na pamäti, že hanblivosť pred kamery nepatrí. Toho si je vedomá aj Chanel Iman (24), ktorá je jedným z anjelikov pracujúcich pre značku Victoria´s Secret. Zrejme preto neprotestovala, keď ju tvorcovia filmu Dope obsadili do svojho počinu, kde sa musela ukázať v Evinom rúchu.

Fotoaparáty jej nestačia! Američanka Chanel Iman odštartovala kariéru modelky už v 13 rokoch, keď bola detská manekýnka. Postupne sa objavovala na titulkách rôznych magazínov, až sa prepracovala k tým najprestížnejším. V roku 2010 sa stala jedným z anjelikov Victoria ´s Secret a má za sebou aj účinkovanie vo viacerých televíznych reláciách. Najnovšie ju však zlákalo herectvo a exotická kráska má za sebou už svoju premiéru. 

Chanel prijala účinkovanie vo filme s názvom Dope, kde ju tvorcovia vôbec nešetrili a hneď jej dopriali erotické scény. Tmavovláska však s nahotou nemala žiaden problém. „Nie je to pre mňa nič výnimočné. Fotila som s mnohými fotografmi a je to vlastne to isté. Je to umenie. A beztak, nemám veľmi čo ukázať,” poznamenala na margo toho sebakritická kráska. 

Tá si chvíle pred kamerou maximálne užívala. „Vždy som túžila hrať vo filme. Hneď, keď som prišla na pľac, zamilovala som sa do herectva. Veľmi v tom chcem pokračovať,” uzavrela Chanel, ktorá by nebola jedinou modelkou, ktorá z módy presedlala na film.   

Chanel Iman sa objavila pred kamerami prvýkrát  a hneď jej tvorcovia dopriali erotické scény.
Zobraziť galériu (11)
Chanel Iman sa objavila pred kamerami prvýkrát a hneď jej tvorcovia dopriali erotické scény.

Viac o téme: Victoria´s SecretChanel Iman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu