Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Schudnutá Šišková (55) v kratučkých šortkách a dcéra... Fúha, toto čo je?!

Herečky Anka Šišková a Tereza Nvotová. Zobraziť galériu (4)
Herečky Anka Šišková a Tereza Nvotová.

KARLOVE VARY – Odhalili sexi nôžky! V živote známej herečky Anky Šiškovej (55) sa za posledný rok toho veľa zmenilo. Hoci ju opustil manžel pre mladšiu milenku, nestiahla sa do úzadia, ale stará sa o seba a užíva si život. Schudla a vyzerá spokojnejšie ako kedykoľvek predtým. Pred pár dňami si vyrazila do ulíc v Karlových Varoch spolu s mladšou dcérou Terezou Nvotovou (27) a dámy sa nedali prehliadnuť.

Predviedli sa! Ubehol už rok, čo je herečka Anka Šišková sama. Po jedenásťročnej známosti ju opustil manžel Jiří Chlumský, ktorý si našiel mladšiu milenku. Hoci rozchod zo začiatku blondínka niesla ťažko, dnes vidieť, že jej paradoxne prospel.


Podvedená herečka Anna Šišková: Takto sa spamätáva z krachu 11-ročného vzťahu!


Blondínka schudla, vyzerá mladšie aj spokojnejšie ako kedykoľvek predtým. S úsmevom na tvári a v kratučkých šortkách ju pred pár dňami pristihli aj českí novinári v uliciach Karlových Varov. Spoločnosť jej robila mladšia z dvoch dcér Tereza Nvotová, ktorá stavila rovnako ako jej mama na krátke nohavice.

Okrem toho sa nedalo nevšimnúť, že mladá herečka  má na ľavom chodidle červenú zdravotnícku bandáž a pravé lýtko jej „zdobí“ zvláštna machuľa. Je zrejmé, že ide o tetovanie, aj keď v tomto prípade veľmi zvláštne, aké by si zrejme nedal na telo každý. Ale ako sa vraví, proti gustu žiadny dišputát. 

Herečky Anka Šišková a Tereza Nvotová odhalili svoje nohy.
Zobraziť galériu (4)
Herečky Anka Šišková a Tereza Nvotová odhalili svoje nohy.

Viac o téme: Anka ŠiškováTereza Nvotová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu