Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Trapas na rozlúčke s Chudíkom: Herečka (69) ukazovala celú podprsenku!

Soňa Valentová na poslednú rozlúčku s Ladislavom Chudíkom nezvolila najvhodnejšie šaty. Zobraziť galériu (24)
Soňa Valentová na poslednú rozlúčku s Ladislavom Chudíkom nezvolila najvhodnejšie šaty. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Fúha, toto snáď nie! Soňa Valentová (69), podobne ako mnoho jej kolegov, sa v piatok lúčila so zosnulým maestrom Ladislavom Chudíkom (†91). Jej oblečenie však tomuto pietnemu aktu vôbec nenasvedčovalo. Do historickej budovy SND totiž dorazila v čierno-žltých háčkovaných šatách, spod ktorých jej presvitala úplne celá podprsenka.

V historickej budove Slovenského národného divadla sa včera napoludnie konala rozlúčka s legendárnym umelcom Ladislavom Chudíkom. Posledné zbohom mu prišlo dať veľké množstvo ľudí. Okrem rodiny a blízkych smútili aj hereckí kolegovia, medzi ktorými nechýbala ani Soňa Valentová. Tej sa ale podarilo vyrobiť si trapas nevhodným oblečením.

Pri pohľade na ňu by totiž len málokto tipoval, že sa takto nahodila na smútočnú udalosť. Čierno-žlté háčkované šaty, ktoré mala na sebe, sú totiž určené skôr niekam na pláž k moru ako vrchná vrstva na plavkách. Spod tmavého batikovaného kúsku herečke presvitala kompletne celá podprsenka. A to sa pri dáme jej veku nie, že nehodí iba na takúto príležitosť, ale vôbec. 

Nabudúce by si umelkyňa mohla zobrať príklad z Emílie Vášáryovej, Zdeny Studenkovej, či Márie Kráľovičovej, ktoré do divadla dorazili ako skutočné dámy a maestrovi vzdali hold v naozaj dôstojnom oblečení. 

Soňa Valentová sa s Ladislavom Chudíkom prišla navždy rozlúčiť v čierno-žltých háčkovaných šatách. Spod nich jej presvitala úplne celá podprsenka.
Zobraziť galériu (24)
Soňa Valentová sa s Ladislavom Chudíkom prišla navždy rozlúčiť v čierno-žltých háčkovaných šatách. Spod nich jej presvitala úplne celá podprsenka.  (Zdroj: Topky.sk)


Prečítejte si tiež: 

Viac o téme: Soňa ValentováLadislav Chudík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu