Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najhorší krok Markízy: Toto im diváci neodpustia!

Búrlivé víno bude od septembra bez herca Mariána Mitaša. Zobraziť galériu (8)
Búrlivé víno bude od septembra bez herca Mariána Mitaša. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Koniec! Televízia Markíza vo štvrtok večer odvysielala posledný diel Búrlivého vína v tejto sezóne. Obľúbený slovenský počin sa na televízne obrazovky vráti opäť po letných prázdninách. No nie v kompletnej zostave. Vo finále piatej série totiž spáchala samovraždu postava Michala Oláha. Ten preto v projekte nadobro končí. Toto však nebol práve najšťastnejší krok. Diváci si totiž herca Mariána Mitaša (34) veľmi obľúbili. Mnohí si bez neho seriál nevedia vôbec predstaviť.

Vo štvrtok večer si markizácki diváci mohli vychutnať veľké finále piatej série Búrlivého vína. Posledná časť seriálu bola plná napätia a drámy. No hoci sa mnohé dejové línie dočkali svojho nečakaného rozuzlenia, jednoznačne najväčším prekvapením bol koniec Michala Oláha. Televízna postava v podaní Mariána Mitaša totiž spáchala samovraždu. 

Diváci sa tak musia rozlúčiť s myšlienkou, že aj od septembra si budú môcť na obrazovkách vychutnať umelcov herecký výkon. Potvrdili nám to aj v Záhorskej Bystrici. „Marián Mitaš je vynikajúci herec, ktorý svoju seriálovú postavu stvárnil naozaj vierohodne. Jeho Michal Oláh však v Búrlivom víne musel zaplatiť za to, čo v minulosti napáchal,“ povedala nám PR manažérka Markízy Adriana Podobová k dôvodom, prečo sa rozhodli psychopatického lekára zbaviť. 

Jeho likvidácia však možno nebola práve najlepším nápadom. Hoci išlo o negatívnu postavu, Slováci si Mitaša obľúbili natoľko, že si mnohí markizácky počin bez neho už nevedia ani predstaviť. Hercovo stvárnenie narušeného Oláha bolo podľa divákov také presvedčivé, že by si zaslúžil aj Oscara. 

Mnohí ľudia v internetových diskusiách sa dokonca netajili tým, že Búrlivé víno zapínali už len kvôli nemu. „Sledujem to už len kvôli Mariánovi Mitašovi,“ objavilo sa na fanúšikovskej stránke seriálu na Facebooku. „Najlepší herec, bez neho by to bolo oničom,“ dodal ďalší z Mariánových priaznivcov. „Oláha by nemali vyhadzovať,“ znel ďalší z množstva komentárov.

Vyzerá to teda tak, že si Markíza „zabila” jedného z najlepších hercov. Na základe vyjadrení fanúšikov by totiž nebolo žiadnym prekvapením, keby práve kvôli smrti jedinej postavy prišlo Búrlivé víno o značnú časť svojich divákov.

Finále piatej série Búrlivého vína znamenalo pre herca Mariána Mitaša definitívny koniec v projekte.
Zobraziť galériu (8)
Finále piatej série Búrlivého vína znamenalo pre herca Mariána Mitaša definitívny koniec v projekte.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Búrlivé vínoMarián Mitaš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu