Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Czoborová je rodina s Maigom?! Tomuto neuveríte, kým neuvidíte!

Zora Czoborová sa pýši tak veľmi opálenými nohami, že ich farbou pripomína príbuznú Ibrahima Maigu. Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová sa pýši tak veľmi opálenými nohami, že ich farbou pripomína príbuznú Ibrahima Maigu. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Páni, to sa len tak nevidí! Hoci dovolenková sezóna ešte len začala, Zora Czoborová (48) má chvíle pri mori už za sebou. Len pred pár dňami sa totiž vrátila z fitnes pobytu v Turecku. A pobyt na horúcom slnku sa na tmavovláske viditeľne podpísal. Ak by sa totiž niekto zapozeral len na jej nohy, mnohí by bez pochýb tipovali, že ide prinajmenšom o mulatku. Pri porovnaní s najznámejším „slovenským” černochom Ibrahimom Maigom (52) veru veľký rozdiel nevidno.

Nebolo by leto letom, keby fitneska Zora Czoborová nebola opálená. Už v minulosti sa v spoločnosti objavovala výrazne hnedá. Brunetke totiž stačí naozaj len chvíľka na slnku a jej pokožka hneď chytá farbu. No takto, ako je „opečená“ teraz, azda ešte nikdy nebola. 


Rakovskej trapas na móle, pripečená Czoborová: To nič baby, aj to sa stáva! 


Športovkyňa sa totiž nedávno vrátila z fitnes pobytu v Turecku a veru to na nej aj vidno. Hoci sa dovolenková sezóna ešte len začína, ona vyzerá, akoby sa minimálne dva mesiace bez prestávky iba slnila.

Teda najmä jej nohy. Ak by totiž tmavovlásku niekto videl len od pása dolu, pokojne by tipoval, že Zora je akousi vzdialenou príbuznou najznámejšieho slovenského černocha Ibrahima Maigu. A to doslova – veď Czoborová aktuálne vyzerá minimálne ako mulatka. Napokon, posúďte sami! 

Zora Czoborová patrí k ženám, ktoré sa veľmi rýchlo opália. Svedčia o tom napokon aj jej nohy, ktoré už na začiatku dovolenkovej sezóny pútajú pozornosť čokoládovou farbou.
Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová patrí k ženám, ktoré sa veľmi rýchlo opália. Svedčia o tom napokon aj jej nohy, ktoré už na začiatku dovolenkovej sezóny pútajú pozornosť čokoládovou farbou.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Zora CzoborováIbrahim Maiga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu