Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pochmúrne slová Maigu o smrti: Lúčil sa s priateľmi! Takto si ma pamätajte...

Ibrahim Maiga Zobraziť galériu (6)
Ibrahim Maiga (Zdroj: Facebook I.M.)

BRATISLAVA – Toto nik nečakal! Najznámejší slovenský černoch Ibrahim Maiga (53) je známy svojou otvorenosťou a humorom. No aj Čierna bača, ako ho u nás prezývajú, má občas ťažšie dni. Aktuálne svojich fanúšikov zaskočil pochmúrnym statusom na sociálnej sieti. Umelec v ňom totiž zjavne myslí na smrť, a priateľom hovorí, ako si majú na neho spomínať, keď tu raz nebude. Okamžite tak mnohým iste napadlo, či nie je herec vážne chorý.

Slovenského Afričana a herca Ibrahima Maigu si diváci spájajú najmä s filmom Fontána pre Zuzanu, či rôznymi humornými piesňami  a situáciami. V stredu však prekvapil svojich fanúšikov na sociálnej sieti, kde zverejnil poriadne pochmúrny status. Maiga v ňom myslí na smrť a priateľom hovorí, ako si majú na neho pamätať, keď tu už raz nebude. Kto ho nedočítal do konca, sa musel poriadne vystrašiť.

„Keď raz nebudem na tomto svete, chcem, aby ste si ma pamätali ako človeka, ktorý všetko bral s humorom, ktorý nikdy nechcel nikoho zradiť a nezradil, neoklamal, a snažil sa len pomôcť a uľahčiť vám len život, aby ste boli šťastní, lebo ak vás vidím šťastných, tak som šťastný aj ja,“ znejú jeho úvodne slová, pri ktorých mnohým ihneď behal mráz po chrbte a hlavou prebiehali myšlienky, či je umelec vážne chorý, alebo čo sa s ním deje.

Ak si však prečítate jeho dlhý status celý, zistíte, že našťastie netrpí nijakou vážnou smrteľnou chorobou, no napriek tomu ho predsa len niečo trápi. „Nie, nie, nič mi nehrozí, ani sa nikam nechystám, len som mal pocit dnes, že toto vám musím napísať. Som šťastný a ďakujem Bohu aj vám, za to že ste, priznal Maiga a následne ešte dodal: „PS: život je len krátke dobrodružstvo, a preto sa majme radi, odpúšťajme si a pomáhajme si. Máme len jeden druhého, bez ohľadu na to, kto sme, odkiaľ sme, či sme chorí alebo zdraví , či sme čierni alebo bieli, či z takého alebo onakého náboženstva, alebo politickej príslušnosti. Sme len ľudia, a ľudia robia chyby, nie sú dokonalí.“ 

Priatelia sa ho v diskusii samozrejme pýtali, prečo sa cíti taký smutný, a on im takto odvetil: „Som smutný z ľudí, zlé veci sa dejú v dnešnom svete.“ Niektorí kamaráti mu však pripomínajú, že namiesto nepríjemných myšlienok sa má radšej tešiť zo svojej krásnej ženy a rozkošnej  2,5 ročnej dcérky Fatimy, ktoré ho milujú najviac na svete.

Viac o téme: Ibrahim Maiga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu