Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prekliatie nového seriálu Andyho Krausa: Odsúdený na neúspech?!

Andy Kraus sa aktuálne naplno venuje svojmu novému seriálu Dvojičky. Zobraziť galériu (4)
Andy Kraus sa aktuálne naplno venuje svojmu novému seriálu Dvojičky.

BRATISLAVA - Andy Kraus (47) v týchto dňoch už naplno pracuje na novinke s názvom Dvojičky. Po dlhých rokoch vyjde z dielne scenáristu opäť komediálny počin. Dá sa preto očakávať, že mnohí diváci budú nový projekt porovnávať s legendárnymi Susedmi. Tí totiž v minulosti zožali hotový megaúspech a doposiaľ sa im nevyrovnal ani jeden slovenský seriál. No a práve toto by sa novinke mohlo stať osudným.

Televízia Joj v marci ohlásila definitívny koniec Paneláku. Diváci si tak už túto stredu vychutnajú po siedmich rokoch úplne poslednú časť svojho obľúbeného seriálu. 


Šok z Jojky: Náhly koniec Paneláku... Po 7 rokoch ho zrušili! 

Diváci sa búria: Jojka čelí ohromnej vlne kritiky! 


No zatiaľ čo jeden počin končí, druhý práve vzniká. Andy Kraus sa totiž v týchto dňoch už naplno venuje novinke s názvom Dvojičky. Podľa prvých informácií, ktoré sa dostali na verejnosť, by sa jojkársky seriál mal niesť v oveľa humornejšom duchu ako jeho predchodca. No práve toto by sa scenáristovi mohlo stať osudným.

Kraus totiž už jedno podobné dielo na svojom konte má. Pred dlhými ôsmimi rokmi zožal obrovský úspech s komediálnym seriálom Susedia. Príbeh o Stromokocúrovcoch a rodine Lászlóa Komároma svojho času doslova valcoval rebríčky sledovanosti a doposiaľ sa nenašiel slovenský počin, ktorý by ho z pomyselného trónu zosadil. 

Dá sa preto očakávať, že diváci budú Krausovu komediálnu novinku porovnávať s legendárnymi Susedmi. Tým by však Dvojičky mohli byť odsúdené na neúspech. Veď ako sám Kraus na margo nového diela poznamenal: „Dorovnať taký úspech, aký mali Susedia, to sa nedá,“ povedal pre Topky.sk. A má na to hneď niekoľko dôvodov. „Jednoducho z mnohých príčin objektívnych. Televízie sú dnes úplne niekde inde – to rozdelenie trhu slovenského je úplne niekde inde, čiže dosiahnuť niečo také, také čísla sledovanosti, ako mali Susedia, ja si myslím, že to je absolútne nereálne,“ triezvo zhodnotil otec seriálu. 

Sám Kraus by bol preto rád, keby diváci nový projekt s megaúspešnými Susedmi neporovnávali. „Bolo by super, keby k tomu diváci pristupovali tak, že to nebudú porovnávať s ničím a že si to pozrú ako niečo nové a nechajú sa prekvapiť,“ povedal scenárista a dodal: „Budem rád, keď sa im to bude páčiť, len proste, aby do toho nešli s tým, že to bude také ako Susedia alebo bude to také ako ja neviem čo. Bude to úplne iné. Ten humor – samozrejme, že isté podobnosti sa tam nájdu, pretože každý má nejaký svoj štýl v rámci humoru, ale hovorím, je to úplne iné prostredie, úplne iné zápletky, iní herci. Takže ja by som to neporovnával a ani by som z toho nemal také očakávania. Určite nie.“ Nechajme sa teda prekvapiť, či sa mu divákov s novým televíznym príbehom opäť podarí zaujať. 

Viac o téme: PanelákAndy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu