Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollárova ex za mlada: Fúha, aké škaredé káčatko!

Česká herečka Kateřina Brožová si udržiava výzor sexbomby. Zobraziť galériu (7)
Česká herečka Kateřina Brožová si udržiava výzor sexbomby.

BRATISLAVA – Na nepoznanie! Česká herečka Kateřina Brožová (47) sa na Slovensku zviditeľnila nielen účinkovaním v tanečnej šou Let´s Dance, ale aj vzťahom s donchuanom Borisom Kollárom (49). Blondínka má za chvíľu na krku päťdesiatku a stále vyzerá výborne. O to viac však prekvapujú zábery z jej prvého filmu, kde ako kráska rozhodne nevyzerá.

Očarujúca blondínka s noblesou! Tak zvyčajne pôsobí na divákov a svoje okolie česká herečka Kateřina Brožová, ktorá kedysi randila aj s multioteckom Borisom Kollárom. Hoci táto dáma už dávno nemá dvadsať, stále sa môže pochváliť skvelou postavou a vizážou.

No prekvapením je, že Kateřina nevyzerala takto očarujúco odjakživa. Asi každý pozná rozprávku o škaredom káčatku, ktoré sa zmenilo na krásnu labuť a tá rozhodne sedí na herečku ako uliata. Portál Super.cz si totiž známu Češku všimol v pomerne neznámom filme Stav stroskotania z roku 1983. 

Aktuálnu sexbombu by v tejto snímke spoznal asi iba málokto. Na archívnych záberoch z čias, keď mala 15 rokov, je totiž zachytená ako nevýrazná chudá tínedžerka s tmavými vlasmi a s hustou ofinou. Jediným jasným poznávacím znamením je znamienko nad perou. 

Kateřina Brožová (vpravo) na archívnych záberoch v 15-tich rokoch, kedy si prvýkrát zahrala vo filme.
Zobraziť galériu (7)
Kateřina Brožová (vpravo) na archívnych záberoch v 15-tich rokoch, kedy si prvýkrát zahrala vo filme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu