Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najstaršia z Borisovho háremu: Kollárova exmilenka iba v úsporných bikinách!

Kateřina Brožová Zobraziť galériu (5)
Kateřina Brožová

Maldivy - Akoby zastavila čas! Zdá sa, že herečka Kateřina Brožová (48) popiera zákony gravitácie a pravdepodobne má niekde doma ukrytý elixír mladosti. Inak sa nedajú vysvetliť fotografie, ktorými sa blondínka nedávno pochválila na sociálnej sieti. Exmilenka Borisa Kollára (51) sa totiž ukázala iba v úsporných plavkách, v ktorých predviedla postavu ako mladica. Neuveriteľné!

Pozná recept na mladosť?! Neprehliadnuteľná blondínka Kateřina Brožová patrí k tým ženám, ktorým sa už dlhšiu dobu darí úspešne klamať matku prírodu. Veď v konečnom dôsledku ani po rokoch nestráca svoj povestný šarm či iskru, ktorá jej kedysi pomohla opantať aj slovenského lámača ženských sŕdc Borisa Kollára.


Kollárova ex (48) ukázala telo: Pozrite, toto mal Boris v posteli!


A hoci už o pár dní oslávi svoje 49-te narodeniny, figúru má stále priam neuveriteľnú. Dôkazom môžu byť aj herečkine fotky z dovolenky na Maldivách, ktorými sa nedávno pochválila fanúšikom na internete. Atraktívna plavovláska ich však tentoraz potešila viac ako dosť.
 

Na jednej z nich si totiž zapózovala iba v dvojdielnych sexi bikinách, v ktorých vynikla jej ženskosť, aj obdivuhodné zvodné krivky. Brožovej udržiavaná postava tak bezpochyby dostala do kolien nielen mužov, ale aj ich nežnejšie polovičky. Hm, vyzerať tesne pred 50-tkou tak ako ona, tak to by si mohla každá žena gratulovať.

Herečka Kateřina Brožová vyzerá stále mlado, zvodne a zároveň žensky.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Kateřina Brožová vyzerá stále mlado, zvodne a zároveň žensky.  (Zdroj: Foto: Facebook)

Viac o téme: Kateřina Brožová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu