Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka z Búrlivého vína mimo kamier: Takto ju fakt nepoznáte!

Jana Oľhová v seriáli Búrlivé víno. Zobraziť galériu (8)
Jana Oľhová v seriáli Búrlivé víno.

BRATISLAVA – Ukázala svoje civilné Ja! Herečka Jana Oľhová (55) je známa najmä zo seriálu Búrlivé víno, kde hrá postavu Viery Roznerovej. Vo voľnom čase sa však od svojej roly dosť líši. V stredu sa nám ju podarilo zachytiť na nábreží Dunaja a mnohí diváci by ju zrejme ani nespoznali. Na obraze je totiž vždy za dámu a teraz sa nahodila ležérne ako študentka.

Po meste v kostýmčeku nebehá! Jana Oľhová hrá v markizáckom seriáli Búrlivé víno starostlivú mamu hlavného hrdinu Martina Roznera Vieru. Pred kamerami býva herečka elegantne a vkusne oblečená. Diváci ju takmer vždy vidia v decentných kostýmoch, či slušných nohaviciach a blúzkach.

V reálnom živote je však šatník tejto dámy zjavne úplne odlišný. Herečku sme totiž stretli na nábreží Dunaja a ktovie, či by ju fanúšikovia Búrlivého vína spoznali hneď na prvý pohľad. Vykračovala si totiž oblečená skôr v študentskom štýle – v rifliach, teniskách, ležérne rozopnutej blúzke s ruksakom na pleciach.  

Hoci v tomto oblečení brunetka vyzerá o niekoľko rokov mladšie, trochu jej to uberá zo ženskosti. Seriálový imidž sa nám k nej hodí viac. Čo si myslíte vy? Hlasujte v ankete pod článkom.

Vľavo Jana Oľhová v civile, vpravo v seriáli Búrlivé víno.
Zobraziť galériu (8)
Vľavo Jana Oľhová v civile, vpravo v seriáli Búrlivé víno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu