Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Obrovský úspech slovenského speváka: Dal sa dokopy s americkou hviezdou!

Norbert Peticzky zaznamenal nemalý úspech. Zobraziť galériu (5)
Norbert Peticzky zaznamenal nemalý úspech. (Zdroj: archív N.P.)

PRAHA - Darí sa mu! Slovák Norbert Peticzky (30) sa do povedomia verejnosti dostal vďaka speváckej šou Hlas Česko Slovenska. No zatiaľ čo mnohí po návrate do reality naskytnuté príležitosti nevyužili, on sa ich naplno chopil. A dnes už vydáva druhý album, na ktorý sa mu podarilo zlákať dokonca aj legendárnu americkú hviezdu - Kathy (52) z nezabudnuteľnej skupiny Kelly Family.

Finalista speváckej šou Hlas Česko Slovenska Norbert Peticzky má obrovský dôvod na radosť. Podarilo sa mu totiž to, čo málokomu v tejto brandži. Umelec rozbehol spoluprácu s hviezdnou speváčkou Kathy z legendárnej skupiny Kelly Family. Tú Slovák zaujal natoľko, že s ním plánuje hneď niekoľko projektov.

„S Kathy nás dal dokopy český promotér skupiny Kelly Family, ktorého napadlo, že by sa naše hlasy k sebe dobre hodili a dohodol nám prvý spoločný koncert,“ potvrdil pre Topky.sk Norbert. „Prvýkrát sme sa osobne stretli na skúšku v hoteli pár dní pred vystúpením, ale dopadlo to tak, že Kathy zabrnkala jednu vec a usúdila, že spolu ladíme, akoby sme takto vystupovali celý život,“ dodal mladý spevák, s ktorým chce Kathy Kelly koncertovať aj v zahraničí.

Na oplátku s ňou chce Norbert nahrať duet na album, ktorý by mal vyjsť na jeseň. „Súhlasila, ale pretože je veľmi pracovne vyťažená, pracujeme na ňom online,“ uviedol spevák, ktorý si väčšinu piesní píše aj komponuje sám.

A pre prvý singel Shine, s ktorým sa zúčastnil aj švajčiarskej Eurovízie, si dokonca produkoval videoklip. Ten sa natáčal v najväčšom trampolínovom parku v Prahe s tridsaťčlenným tímom. „Videoklip je pozitívny, má skvelú náladu, ktorá nás sprevádzala po celú dobu nášho nočného natáčania. Ako inak – kto sa postaví na trampolínu, stratí zábrany,“ dodal na záver Peticzky.

Slovenský spevák Norbert Peticzky rozbehol spoluprácu s Kathy Kelly z legendárnej skupiny Kelly Family.
Zobraziť galériu (5)
Slovenský spevák Norbert Peticzky rozbehol spoluprácu s Kathy Kelly z legendárnej skupiny Kelly Family.  (Zdroj: archív N.P.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu