Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Víťazka Miss Slovensko 2015: Novou kráľovnou sexi plavovláska!

Miss Slovensko 2015 sa stala Lujza Straková z Banskej Bystrice. Zobraziť galériu (31)
Miss Slovensko 2015 sa stala Lujza Straková z Banskej Bystrice. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto je ona! V piatok večer sa na obrazovkách televízie Joj rozhodovalo o kráľovnej krásy pre rok 2015. O titul bojovalo dvanásť finalistiek, no vyhrať mohla len jedna. A jej meno je už známe. Jubilejnou dvadsiatou Miss Slovensko sa stala finalistka s číslom 1 - Lujza Straková (20). No hoci plavovláska po vyhlásení výsledkov žiarila šťastím, tento moment si u divákov vyslúžil aj nemilú kritiku. Podľa nich totiž korunka zdobená kameňmi pripomína detský nočník.

Piatkový večer patril na obrazovkách televízie Joj voľbe jubilejnej dvadsiatej Miss Slovensko. O prestížny titul bojovala dvanástka finalistiek, no tou najkrajšou sa mohla stať len jedna. Novou kráľovnou krásy pre rok 2015 bola zvolená 20-ročná rodáčka z Banskej Bystrice - Lujza Straková.

Tá zaujala nielen odborníkov, ale aj širokú verejnosť. Okrem najprestížnejšej ceny totiž získala aj titul Miss Sympatia. „Je to vynikajúce. Ten pocit sa nedá opísať, to proste treba zažiť,“ povedala pre Topky.sk tesne po víťaztve Slovenka. A po dlhom galavečere nám prezradila aj tajnú túžbu. „Teším sa, kedy sa už konečne vyzujem,“ zahlásila kráska. 

Ako na seba finalistka prezradila, v minulosti sa aktívne venovala lyžovaniu. „Získavala som aj ceny, ale naozaj ako dieťa. Ono to bolo od štyroch rokov,“ netajila Lujza, ktorá sa okrem zimného športu, venovala aj ľudovým tancom. 

V súkromí je plavovláska už dva roky šťastne zadaná. „Mám priateľa... Volá sa Lukáš a pracuje ako manažér v poisťovni. Sme spolu už dva roky a myslím, že sa k sebe perfektne hodíme, pretože sa dopĺňame a jeden druhého vo všetkom podporujeme,“ prezradila vo svojej videovizitke víťazka. 

Vyhlásenie novej miss sa však nezaobišlo bez kritiky. Divákom sa totiž nepáčila putovná korunka a na sociálnej sieti Facebook ju prirovnávali k detskému nočníku. „To prečo takú škaredú korunku? Šerbeľ rovno mohli dať, “ objavilo sa v komentároch. „Tú korunku nech si dá na hlavu ten, čo ju navrhol, vyrobil a nech s ňou chodí po meste. Otras!“ zgustli si Slováci. 

Na piatkový večer budú ešte dlho spomínať aj finalistka Petra Denková a Barbora Bakošová. Dievčatá si podelili tituly I. a II. vicemiss Slovensko 2015.

Výsledky galavečera Miss Slovensko 2015:

MISS SLOVENSKO: Lujza Straková (č.1)

I. VICEMISS: Barbora Bakošová (č.11)

II. VICEMISS: Petra Denková (č. 2)

MISS PRESS: Adriana Hodossyová (č.10)

MISS SYMPATIA: Lujza Straková (č. 1)

Najkrajšie Slovensky roku 2015: II. VICEMISS Petra Denková (vľavo), víťazka Lujza Straková, I. VICEMISS Barbora Bakošová (vpravo)
Zobraziť galériu (31)
Najkrajšie Slovensky roku 2015: II. VICEMISS Petra Denková (vľavo), víťazka Lujza Straková, I. VICEMISS Barbora Bakošová (vpravo)  (Zdroj: Jan Zemiar)

Rozhovor s novou Miss Slovensko 2015, Lujzou Strakovou, si môžete pozrieť v lifestylovom magazíne Feminity.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu