Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenka najkrajšia v celej Európe: Zákerná choroba ju dohnala k radikálnemu kroku!

Petra Denková Zobraziť galériu (9)
Petra Denková (Zdroj: Facebook P.D.)

BRATISLAVA - Toto si zaslúži rešpekt! Druhá vicemiss Slovensko 2015 Petra Denková (22) pred dvomi týždňami predviedla svoju krásu na svetovej súťaži Miss Supranational, kde napokon získala titul najkrajšej Európanky. Najnovšie však sympatická brunetka dokázala, že nielen tvár má nádhernú, ale aj srdce. Svoje dlhé vlasy si totiž nechala ostrihať a venovala ich Lige proti rakovine. Dohnala ju k tomu vlastná skúsenosť so zákernou chorobou.

Petra Denková si pred dvomi týždňami získala Slovákov vďaka svojmu triumfu na svetovej súťaži krásy. Porota ju spomedzi všetkých Európaniek zvolila za úplne najkrajšiu reprezentantku a udelila jej titul Miss Europe Supranational. 


Obrovský úspech: Táto Slovenka je najkrajšia žena z celej Európy! 


Neprešlo veľa času a kráska na seba púta pozornosť opäť. V týchto dňoch sa totiž rozhodla pre skutočne radikálny krok. Nechala si o viac ako 40 centimetrov ostrihať svoje dlhé husté vlasy a následne ich venovala Lige proti rakovine. 

Podporila tým projekt Vystr!haj sa Slovensko, ktorý zbiera vlasy na parochne pre onkologických pacientov. „Rozhodla som sa zhruba pred troma mesiacmi, keď som videla aktivity projektu Ligy proti rakovine – Vystr!haj sa Slovensko. Som rada, že niekomu pomôžu a verím, že inšpirujem aj iných, aby sa do tohto projektu zapojili a pomohli. Pri tejto charite nie sú nutné žiadne peniaze, len dlhé vlasy, ktoré napokon vždy dorastú,“ povedala Petra. 

Sama sa v minulosti s útrapami, ktoré prináša táto zákerná choroba, stretla vo vlastnej rodine. Aj toto bolo teda nemalou inšpiráciou k tomu pomôcť. „Najskôr bola chemoterapiou liečená moja stará mama, potom sestra a napokon aj otec. Viem, ako najmä na ženy negatívne vplýva, keď stratia pri liečbe vlasy,“ dodala misska. Tá ani po skrátení účesu nestratila nič so svojej atraktívnosti. Práve naopak, podľa mnohých fanúšikov, sa brunetke nový účes hodí ešte viac a dodal jej väčší šmrnc.

Druhá vicemiss Slovensko 2015 a Miss Europe Supranational Petra Denková so svojimi ostrihanými vlasmi.
Zobraziť galériu (9)
Druhá vicemiss Slovensko 2015 a Miss Europe Supranational Petra Denková so svojimi ostrihanými vlasmi.  (Zdroj: Forza)

Viac o téme: Miss SlovenskoPetra Denková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu