Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Christová strápnená pred celým Slovenskom: Joj, Tanec snov bude preklínať!

Ivana Christová si v posledných týždňoch vypočula narážok na svoju kyprú postavu viac než dosť. Vrcholom bol nedeľný večer. Zobraziť galériu (22)
Ivana Christová si v posledných týždňoch vypočula narážok na svoju kyprú postavu viac než dosť. Vrcholom bol nedeľný večer.

BRATISLAVA – Toto boli snáď najtrápnejšie chvíle jej života! Ivana Christová (44) sa včera vyzvŕtala na parkete súťaže Tanec snov poslednýkrát. Zo šou totiž pred bránami finále vypadla. Jej posledné účinkovanie v jojkárskom projekte však bolo okorenené poriadne nepríjemnými chvíľkami. Mnohí diváci sa zhodli v tom, že boli v rozpakoch aj za ňu.

Semifinálové kolo súťaže Tanec snov sa nieslo vo folklórnom duchu. Televízni diváci neskrývali svoje nadšenie, no úplne iné pocity prežívali účinkujúci. Náročné choreografie ľudových tancov ich totiž riadne potrápili. Na parkete sa azda najviac zapotila prvá Miss Československa z roku 1989 Ivana Christová. A to nielen kvôli rýchlym rytmom.

Čestným hosťom večera bol totiž profesor Štefan Nosáľ, umelecký vedúci a choreograf folklórneho súboru Lúčnica. Ten počas večera viackrát dokázal, že si servítku pred ústa vôbec nekladie, a že jeho žiak Ján Ďurovčík je v porovnaní s ním v kritike ešte striedmy. Najväčšiu „perlu” adresoval uznávaný umelec práve Christovej, ktorá viackrát zdôraznila, že folklór je jej srdcovkou.

Aj napriek tomu však tanečné číslo tmavovlásky a jej partnera Radoslava nedopadlo najlepšie. Príliš sa nevytiahla, ani keď ju moderátor vyzval, aby niečo z ľudovej tvorby zaspievala. Počas čardášu sa totiž moletná Ivana dosť zadýchala. „Keby nebola misska, tak toľko nepriberie,” okomentoval Nosáľ výkon bývalej kráľovnej krásy. „Ľahšie by si dýchala,“ dodal smerom k Ivane.

Poriadne trápnu situáciu sa usilovali zachrániť zahováraním viacerí prítomní. No bolo citeľné, že Christová je v rozpakoch. Rozčarovanie ale neskrývali ani televízni diváci. „Kritika je jedna vec, poníženie a výsmech druhá. Profesor, neprofesor, z jeho strany to nebolo vôbec profesionálne,” znel jeden z komentárov na fanúšikovskej stránke Tanca snov.

„Ja som sa cítila trápne a to som tam ani nebola. Čo potom Ivana? Snažila sa nad tým povzniesť, ale verím, že si následne aj poplakala,” vyjadrila svoj názor znechutená diváčka. „Bolo to trápne a maximálne nemiestne. Publikum nevedelo reagovať, my doma sme sa cítili trápne, ako asi muselo byť Ivane,” pridával sa ďalší Christovej priaznivec.

Ľútosť a sympatie divákov však bývalú kráľovnú krásy od vyhadzovu neuchránili. Pred bránami veľkolepého finále sa musela so súťažou rozlúčiť. „Nikdy v živote by som nešla do tanečnej šou, keby som nemala dôvod, prečo sa takto týrať a trápiť päť hodín denne. Tento týždeň som naozaj potila krv. Všetky svaly mi dali najavo, že je toho dosť,” poznamenala vo svojej ďakovnej reči Ivana.

Tá bola mimoriadne rada, že mohla svojou účasťou v projekte niekomu pomôcť. Na druhej strane si však v priebehu posledných týždňov vypočula na svoju kyprú postavu až príliš veľa narážok. Niet preto pochýb, že v istých chvíľach zrejme trpko oľutovala, že sa na to dala vôbec nahovoriť. Netreba zvlášť prízvukovať, že poznámka Štefana Nosáľa bola akousi čerešničkou na torte...

Výsledky 7. kola:

1. Diana Mórová a Andrej Ayo Krížik

2. Kristína Peláková a Karol Kotlár

3. Ramón Beňo alias Rakby a Veronika Fialová

-------------------------------------------------------------------------

4. Ivana Christová a Radoslav Kováčik


Mohlo by vás zaujímať: 


​ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu