Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z macatej Christovej je úplne iná žena: Zmenila imidž... Je za tým nový chlap?!

Ivana Christová s účesom, ktorý je dnes už minulosťou. Zobraziť galériu (5)
Ivana Christová s účesom, ktorý je dnes už minulosťou.

BRATISLAVA - Celkom iná! Ivana Christová (44) nedávno hviezdila v jojkárskej šou Tanec snov, kde svojimi ladnými pohybmi pomáhala dobrej veci. A zatiaľ čo vtedy sa na parkete pýšila dlhými vlasmi, tie sú aktuálne už minulosťou. Bývalá federálna miss totiž zmenila svoj imidž. Žeby za jej výraznou premenou stála nová láska?

Hovorí sa, že ak žena zmení svoj účes, väčšinou za tým treba hľadať nového muža. Tieto slová sa potvrdili už nespočetne veľakrát. A najnovšie by mohli platiť aj v prípade federálnej miss Ivany Christovej.

Tmavovláska sa totiž pred pár dňami pochválila na sociálnej sieti Facebook novou frizúrou. Svoje dlhé vlasy, ktorými ešte nedávno pohadzovala na parkete v jojkárskej šou Tanec snov, si nechala skrátiť o riadne kusisko. Výsledok? Aktuálne zdobí jej hlavu takzvaný bob.

V súvislosti s touto zmenou sme oslovili samotnú Christovú. Chceli sme vedieť, či treba hľadať za zmenou účesu novú lásku. „Nič za tým nie je. A aj keby bolo, tak nepoviem,“ reagovala so smiechom Ivana. 

Zásah do svojho imidžu vraj vôbec neplánovala, všetko prebehlo veľmi spontánne. „Bola to úplná náhoda. Je pravda, že som nad takýmto účesom rozmýšľala dlho, ale kamarátka Lucka, ktorá sa mi o vlasy stará, o tom nechcela ani počuť,“ prezradila pre Topky.sk kráska, ktorú kaderníčka plánovala aj tentokrát len podstrihnúť. „Nakoniec som ju však prehovorila k radikálnejšej zmene. S výsledným efektom som spokojná,“ prezradila nám Christová. Čo hovoríte na jej nový účes vy? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Ivana Christová si nechala poriadne skrátiť vlasy.
Zobraziť galériu (5)
Ivana Christová si nechala poriadne skrátiť vlasy.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu