Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Opitý Plesník obeťou paródie: Zábery, ktoré musíte vidieť!

Jána Plesníka v paródii stvárnil Juraj Kemka. Zobraziť galériu (6)
Jána Plesníka v paródii stvárnil Juraj Kemka.

BRATISLAVA - Došlo aj na neho! Začiatkom februára všetkých šokoval opilecký prejav komentátora RTVS Jána Plesníka (58) v priamom prenose. Tento prešľap ho stál miesto v televízii a stal sa aj terčom mnohých vtipov. Najnovšie sa jeho indisponovanosťou inšpirovali tvorcovia markizáckeho Kredenca. Topky.sk vám prinášajú malú ochutnávku.

Diváci februárového basketbalového zápasu košických Good Angels boli nemilo prekvapení komentátorom Jánom Plesníkom. Dlhoročnému pracovníkovi verejnoprávnej televízie sa totiž plietol jazyk a pri rozprávaní sa zakoktával

Hoci pre Plesníka išlo o nepríjemnú situáciu, ktorá ho stála miesto, pre mnohých vtipkárov sa stala zdrojom inšpirácie. Neunikla ani tvorcom markizáckeho Kredencu, ktorí do najnovšieho vydania zaradili práve scénku so športovým redaktorom v hlavnej úlohe. 

Za bývalú tvár RTVS sa prestrojil herec Juraj Kemka a bol naozaj na nespoznanie. Samotná paródia je oproti skutočnosti otočená o 180 stupňov – opité sú v tomto prípade basketbalistky na palubovke. Ale aj falošnému Plesníkovi akosi hapruje výslovnosť... Pozrite si ukážku.

VIDEO: Ukážka z markizáckej paródie na Jána Plesníka

Kredenc - paródia na Plesníka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu