Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Diabolské prianie zničí deň každému: Túto pohľadnicu radšej rovno hoďte do ohňa!

Toto blahoželanie by ste nepriali ani najhoršiemu nepriateľovi Zobraziť galériu (2)
Toto blahoželanie by ste nepriali ani najhoršiemu nepriateľovi (Zdroj: kickstarter.com)

IRVINE – Prvý apríl máme za sebou, no počas celého roka sa nájde príležitosť na to, aby sme niekoho vtipným spôsobom nachytali alebo si aspoň spríjemnili deň škodoradostným záchvatom smiechu. Čo takto narodeniny kamaráta, ktorý si z nás naposledy vystrelil? To, čo vymysleli bratia Travis a Nick Petersonovci je skutočne nádhernou pomstou a originálnym nápadom.

Chlapi sa raz rozprávali o tom, ako neznášajú narodeninové priania, teda karty, ktoré hrajú nejakú melódiu. „Nick sa ma prvý opýtal, čo keby hrali navždy?“ zdôveril sa Travis. Rozhodli sa takúto kartu s malou odbornou pomocou vyrobiť. Keďže potrebovali peniaze, rozhodli sa ich získať cestou projektu, ktorý môžu finančne podporiť práve budúci zákazníci. Miesto potrebných 7500 dolárov vyzbierali viac ako 34-tisíc!

Diabolské prianie zničí deň
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: kickstarter.com)

Ľudia prejavili o diabolský vynález skutočne veľký záujem, so zásielkovým predajom by podnikaví mladíci mali začať niekedy v júni. V čom vlastne spočíva tajomstvo úspechu? Jednoduchá čiernobiela karta s ozdobným nápisom Happy Birthday vo vnútri skrýva prianie: „Všetko najlepšie k narodeninám navždy...“ Ak však stlačíte malý krúžok, v ktorom je napísané Press, karta bude hrať donekonečna.

No, donekonečna možno nie, ale hodiny bez prestávky určite. Teraz prichádza tá najlepšia časť. Ak stlačíte tento krúžok viackrát v snahe diabolskú kartu vypnúť, pridáte jej tým iba zvuk. Navyše, tak ľahko ju nezničíte, aj keď vyzerá jednoducho. Namočenie do vody či búchanie kladivom veľmi nepomáha. Údajne musíte tento vynález spáliť na uhoľ, až potom prestane hrať. Takýto odolný prototyp sa bratom podarilo vytvoriť až po pol roku, čo na to hovoríte?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu