Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakané komplikácie v jojkárskom Tanci snov: Skončili rovno dva páry!

Moderátorka Adriana Kmotríková a herec Ján Dobrík sa museli s tanečnou šou rozlúčiť. Zobraziť galériu (20)
Moderátorka Adriana Kmotríková a herec Ján Dobrík sa museli s tanečnou šou rozlúčiť.

BRATISLAVA – Zvrat hneď v úvode! Jojkárska šou Tanec snov má za sebou už tretie kolo. To sa stalo osudným rovno pre dva páry. V prvých minútach priameho prenosu sa so súťažou rozlúčil herec Ján Dobrík (30), ktorý sa kvôli zdravotným komplikáciám rozhodol odstúpiť. Dojatie a sklamanie bolo ale citeľné aj v závere programu. Na parkete diváci už viac neuvidia moderátorku Adrianu Kmotríkovú (44). Tá sa totiž po sčítaní bodov od porotcov a hlasov od divákov ocitla na poslednej priečke tabuľky.

Herec Ján Dobrík si v novej jojkárskej šou príliš nezatancoval. Hneď po prvom kole totiž skončil v nemocnici s pásovým oparom, kvôli ktorému mal veľké bolesti a nemohol sa poriadne hýbať. Minulý týždeň ho preto po boku tanečnej partnerky Dominiky Geregovej zastúpil kolega Ján Koleník. A hoci lekári hviezdu seriálu Divoké kone prepustili do domácej starostlivosti, jeho ďalšia účasť v súťaži už nebola možná. „Signály môjho tela mi to nedovoľujú,” priznal so smútkom v hlase tridsaťročný umelec, ktorý sa napokon počas nedeľného večera zhostil úlohy štvrtého porotcu.

Odchod Dominiky a Jána, ktorí tancovali pre pacientov z detskej onkológie, znamenal na druhej strane návrat Lukáša Latináka a Natálie Kubičkovej. Výťažok z ich sms hlasov bude rozdelený na polovicu – jedna poputuje na plnenie sna páru, ktorý odstúpil, a druhá pôjde na konto detského domova, kde Natália strávila prvý rok svojho života.   



Fešák známy z jojkárskeho seriálu však nie je jedinou celebritou, ktorú už viac na tanečnom parkete neuvidíme. So súťažou sa musela rozlúčiť aj Adriana Kmotríková. Moderátorka spoločne s mladým Košičanom Petrom prostredníctvom svojej účasti v projekte pomáhala chlapčekovi Majkovi, ktorý trpí lámavosťou kostí a je odkázaný na invalidný vozíček.

No hoci tango blondínky a jej tanečného partnera nebolo najhorším vystúpením večera, po sčítaní bodov od porotcov a sms hlasov od divákov sa ocitli na chvoste tabuľky. „Ja som si najprv myslela, keď som ešte Majka nepoznala osobne, no veď vozičkári, veď takých je plno na Slovensku. Ale potom, keď som ich spoznala, tak musím povedať, že sú to úžasní, fantastickí ľudia a mám ich veľmi rada,” reagovala krátko po vyhadzove blondínka. „Snažili sme sa, ale každý musí raz musí vypadnúť. A mne osobne sa stali v živote už aj oveľa horšie veci,” dodala Adriana, čím zrejme narážala na to, že pred pätnástimi rokmi jej zomrela dcérka Natália. 


Prečítajte si tiež: Kmotríkovej žiaľ v priamom prenose: Prvýkrát pravda o smrti dcérky!


Výsledky tretieho kola:

1. Diana Mórová a Andrej Krížik

2. Lukáš Latinák a Natália Kubičková

3. Ivana Christová a Radoslav Kováčik

4. Andrea Heringhová a Michal Potocký

5. Mário Kuly Kollár a Lucia Wijacká

6. Kristína Peláková a Karol Kotlár

7. Ramón Beňo alias Rakby a Veronika Fialová

---------------------------------------------------------------------

8. Adriana Kmotríková a Peter Ruman

ODSTÚPILI: Ján Dobrík a Dominika Geregová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu