Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Herečka z markizáckeho seriálu bez mejkapu: Fúha, to je rozdiel!

Júliu Ružičku Horváthovú by ste bez mejkapu ani nespoznali. Zobraziť galériu (6)
Júliu Ružičku Horváthovú by ste bez mejkapu ani nespoznali. (Zdroj: markiza.sk)

BRATISLAVA - Úplne iná! Júlia Ružička Horváthová (34) hviezdi v markizáckom seriáli Chlapi neplačú. Tam, hoci stvárňuje zaneprázdnenú mamičku dvoch detí, je vždy dokonalo upravená. No v realite si na tip-top líčenie až tak nepotrpí. Dokazujú to jej najnovšie zábery, na ktorých odhalila svoju prirodzenú tvár. A treba povedať, že bez mejkapu je z nej doslova iná žena.

K hereckému povolaniu neodmysliteľne patrí aj príjemný a pestovaný vzhľad. Nájde sa preto len málo dám z tohto odvetvia, ktoré sa dobrovoľne nechajú odfotiť aj bez mejkapu. No napríklad taká Júlia Ružička Horváthová s tým problém nemá. Dokázala to na nedávnom divadelnom predstavení hendikepovaných hercov, ktorého sa zúčastnila spolu s kolegom Petrom Makranským. 

Sympatická blondínka z markizáckeho seriálu Chlapi neplačú prišla do spoločnosti bez akéhokoľvek nánosu líčidiel. Vďaka tomu by televíznu Beátu spoznal iba málokto. Bez farbičiek na tvári je z nej skôr šedá myška. No viditeľne iná herečka aj napriek tomu doslova žiarila. Všade navôkol totiž rozdávala široké úsmevy. A ako sa hovorí – úsmev je najkrajší mejkap ženy. 

Júlia Ružička Horváthová sa bez problémov objavila v spoločnosti nenalíčená. Garde jej robil herecký kolega Peter Makranský.
Zobraziť galériu (6)
Júlia Ružička Horváthová sa bez problémov objavila v spoločnosti nenalíčená. Garde jej robil herecký kolega Peter Makranský.  (Zdroj: markiza.sk)


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu