Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Markíza terčom posmechu: Tých TRAPASOV je už akosi priveľa!

V markízáckych seriáloch sa nazbierali prešľapy s mobilnými telefónmi. Zobraziť galériu (7)
V markízáckych seriáloch sa nazbierali prešľapy s mobilnými telefónmi. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ďalšie chybičky! Aj malé detaily dokážu niekedy narobiť poriadnu neplechu. Svoje by o tom mali vedieť aj tvorcovia slovenských seriálov. Najnovšie sa tým markizáckym podarilo vyrobiť si trapasy, vďaka ktorým sa stali terčom posmechu divákov. Prešľapy s mobilnými telefónmi sú totiž v poslednom čase na obrazovkách dennodennou realitou.

Mobilné telefóny sú už naozaj neoddeliteľnou súčasťou 21. storočia. No hoci nám uľahčujú život už viac ako 20 rokov, tvorcom markizáckych seriálov vedia narobiť vrásky na čele aj dnes. Svedčí o tom fakt, že si diváci v seriáloch Búrlivé víno a Chlapi neplačú všimli hneď niekoľko prešľapov súvisiacich práve s týmto výdobytkom modernej doby.  

V Chlapoch neplačú by si na zábery s mobilmi mali dávať oveľa väčší pozor. Práve v tomto seriáli sa totiž našlo prešľapov najviac. A to si stačilo pozrieť len tri epizódy. Azda najväčším trapasom bolo, keď si Katka (Anna Sakmárová) poslala zo Zuzaninho (Kristína Svarinská) mobilu výhražnú správu. Pohľad na rozpísanú SMS však odhalil, že mobil nielenže nemal žiaden signál, ale do neho nebola vložená žiadna SIM karta. Reálne by preto brunetka z tohto telefónu nemohla poslať vôbec nič.
Zobraziť galériu (7)
V Chlapoch neplačú by si na zábery s mobilmi mali dávať oveľa väčší pozor. Práve v tomto seriáli sa totiž našlo prešľapov najviac. A to si stačilo pozrieť len tri epizódy. Azda najväčším trapasom bolo, keď si Katka (Anna Sakmárová) poslala zo Zuzaninho (Kristína Svarinská) mobilu výhražnú správu. Pohľad na rozpísanú SMS však odhalil, že mobil nielenže nemal žiaden signál, ale do neho nebola vložená žiadna SIM karta. Reálne by preto brunetka z tohto telefónu nemohla poslať vôbec nič.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ďalší nezmysel odhalil záber na Katkin (Anna Sakmárová) mobil s prijatou správou. Keď sa totiž kamera upriamila na jej telefón, bolo jasne vidieť, že SMS nebola prijatá z iného zariadenia, ale ručne napísaná na Katkinom mobile. Svedčí o tom kurzor, ktorý blikal na konci textu, či nenápadná ikonka „Posl.“, ktorá slúži na jeho odoslanie.
Zobraziť galériu (7)
Ďalší nezmysel odhalil záber na Katkin (Anna Sakmárová) mobil s prijatou správou. Keď sa totiž kamera upriamila na jej telefón, bolo jasne vidieť, že SMS nebola prijatá z iného zariadenia, ale ručne napísaná na Katkinom mobile. Svedčí o tom kurzor, ktorý blikal na konci textu, či nenápadná ikonka „Posl.“, ktorá slúži na jeho odoslanie.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Tvorcovia seriálu Chlapi neplačú prehliadli aj čas na mobilnom telefóne. Z rozhovoru dievčat totiž vyplynulo, že spolu zájdu na čaj večer. Údaj o aktuálnom čase na telefóne však odhalil, že scéna sa nakrúcala o pol štvrtej poobede. Do večera teda bola ešte kopa času.
Zobraziť galériu (7)
Tvorcovia seriálu Chlapi neplačú prehliadli aj čas na mobilnom telefóne. Z rozhovoru dievčat totiž vyplynulo, že spolu zájdu na čaj večer. Údaj o aktuálnom čase na telefóne však odhalil, že scéna sa nakrúcala o pol štvrtej poobede. Do večera teda bola ešte kopa času.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Klasickým prešľapom, ktorý priam bije do očí, je vysvietený telefón, keď z neho niekto volá. Displej moderných mobilov sa totiž pri priložení k uchu automaticky vypne. No v slovenských seriáloch nie... Najnovšie tento detail ušiel tvorcom pri scéne s hercom Braňom Deákom. Na tento fakt upozornil aj jeden z divákov na sociálnej sieti Facebook: „Páni producenti, maličkosť, ale na smiech. Nemohli by ste pri natáčaní telefonátov v seriáli naučiť hercov rýchle blokovanie obrazovky na mobiloch? Obrazovka po zakrytí senzoru totiž zhasína.“
Zobraziť galériu (7)
Klasickým prešľapom, ktorý priam bije do očí, je vysvietený telefón, keď z neho niekto volá. Displej moderných mobilov sa totiž pri priložení k uchu automaticky vypne. No v slovenských seriáloch nie... Najnovšie tento detail ušiel tvorcom pri scéne s hercom Braňom Deákom. Na tento fakt upozornil aj jeden z divákov na sociálnej sieti Facebook: „Páni producenti, maličkosť, ale na smiech. Nemohli by ste pri natáčaní telefonátov v seriáli naučiť hercov rýchle blokovanie obrazovky na mobiloch? Obrazovka po zakrytí senzoru totiž zhasína.“  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Rovnaký prešľap sa podaril aj filmárom z Búrlivého vína. Kristína Turjanová mala mobil pri uchu, tvárila sa, že s niekým telefonuje, no každý pozorný divák si všimol, že to tak vôbec nie je. Displej totiž jasne svietil.
Zobraziť galériu (7)
Rovnaký prešľap sa podaril aj filmárom z Búrlivého vína. Kristína Turjanová mala mobil pri uchu, tvárila sa, že s niekým telefonuje, no každý pozorný divák si všimol, že to tak vôbec nie je. Displej totiž jasne svietil.  (Zdroj: TV MARKÍZA)


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu